traveladdict
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Άντζελες
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Το πού και πώς θέλω να πάω είναι προσωπικές μου απόψεις. Εγώ γιατί να είμαι υποχρεωμένη να διαβάζω τα στολίδια που μου γράφεις εσύ, ενώ δε το ζήτησα? Αν δε μπορείς να προσφέρεις αυτό που ζητάει το αρχικό κείμενό μου, μπορείς απλά να με αφήσεις ήσυχη, πολύ απλό και λογικό. Μπορείς να κάνεις τα αστειάκια σου ή να γράψεις όποια άλλη εξυπνάδα θες, ειλικρινά δε θα μπω καν στο κόπο να το διαβάσω.
Δεν γίνεται να μη πάω σε μουσεία σίγουρα, συμφωνώ. Απλά, δε θέλω να τρέχω ΟΛΗ μέρα σε αυτά, τον περισσότερο χρόνο θέλω να τον περάσω αλλιώς. Και λέω περισσότερο γιατί σίγουρα δε γίνεται να περπατάω μόνο στο Λονδίνο για βόλτες, φαγητό και μπύρες! Γι αυτό και είπα οτί δε θέλω να παω ως τουρίστρια
Επειδή τις προσωπικές σου απόψεις είμαστε αναγκασμένοι να τις διαβάζουμε και μεις.
Δεν έγραψες σε ένα προσωπικό ημερολόγιο, αλλά σε ένα ανοιχτό φόρουμ, και δεν έγραψες και λίγα!
Τώρα βέβαια τα αλλάζεις και μας λες ότι δεν γίνεται να περπατάς μόνο για βόλτες, φαγητό και μπύρες... Δες τι έχεις γράψει στο αρχικό σου ποστ και μετά έλα να μου πεις.
Επίσης μας είπες ότι έχεις πολύ περιορισμένο μπάτζετ, αλλά ευχαρίστως θα έδινες παραπάνω λεφτά να πετάξεις μέσω Φραγκφούρτης, για να κουβαλήσεις μπότες, σιδερα και πιστολάκια.
Τελικά έχεις περιορισμένο μπάτζετ, ή όχι? Τι μας ζαλίζεις δηλαδή?
Και ναι είσαι υποχρεωμένη να διαβάζεις τα στολίδια που σου γράφω, όπως και μεις διαβάζουμε τα στολίδια που γράφεις εσύ.
Και αν θέλεις να προσπερνάω αυτά που γράφεις, εσύ γιατί δεν προσπερνάς αυτά που σου γράφω?
Και για πληροφόρηση σου δεν ήμουν αγενής, ήμουν είρων, αν ξέρεις τη διαφορά βέβαια.