alma
Member
Γιατί;Τα σημερινά εισητηρια τα (ξανά)κάναμε χαρτοπολεμο....
Γιατί;Τα σημερινά εισητηρια τα (ξανά)κάναμε χαρτοπολεμο....
Για όλους ισχύει ανεξαρτήτως εμβολιασμού, έτσι;1 pcr πριν την πτήση,1 κατά την άφιξη και καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα ή 24 ώρες μετά και ίσως ένα ακόμα πριν την αναχώρηση.Πολυεξοδο σπορ για προορισμό ΠΣΚ.
α;υτό ισχύει για μη Ισραηλινούς πολίτες;;1 pcr πριν την πτήση,1 κατά την άφιξη και καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα ή 24 ώρες μετά και ίσως ένα ακόμα πριν την αναχώρηση.Πολυεξοδο σπορ για προορισμό ΠΣΚ.
Το κρίμα είναι η "καραντίνα" μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Το pcr της εισόδου είναι προπληρωμένο πριν μπει κάποιος Ισραήλ ή πρέπει να βρει ο ταξιδιώτης μόνος του το που θα το κάνει; Για την έξοδο από την στιγμή που είναι μόνο για ΠΣΚ δε θα σας κάλυπτε το pcr που κάνατε στην είσοδο ως 72 ωρών για να πετάξετε Ελλάδα;1 pcr πριν την πτήση,1 κατά την άφιξη και καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα ή 24 ώρες μετά και ίσως ένα ακόμα πριν την αναχώρηση.Πολυεξοδο σπορ για προορισμό ΠΣΚ.
Ορέστη,η Aegeanλεει πως το της εισόδου είναι δωρεάν(δωρεάν κωδικός),που εγώ δεν το επιβεβαιώνω.Οσο για της εξόδου,(αν υπάρχει) τι σημασία έχει?Έτσι κι αλλιώς Παρασκευή φτάνεις πρωί,πες απόγευμα σου έρχεται το αποτέλεσμα.Τοτε ξεκινάει το Σαμπάτ τους.Το είχα κλείσει εδώ και καιρό,ήλπιζα πως θα είχε ξεμπουκωσει η κατάστασηΤο κρίμα είναι η "καραντίνα" μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Το pcr της εισόδου είναι προπληρωμένο πριν μπει κάποιος Ισραήλ ή πρέπει να βρει ο ταξιδιώτης μόνος του το που θα το κάνει; Για την έξοδο από την στιγμή που είναι μόνο για ΠΣΚ δε θα σας κάλυπτε το pcr που κάνατε στην είσοδο ως 72 ωρών για να πετάξετε Ελλάδα;
Στην απέναντι μεριά (Ιορδανία), ισχύουν παρόμοια. Παρασκευή απόγευμα είσοδο από Άκαμπα με pcr, προπληρωμένο pcr στην είσοδο και τεστ απευθείας στο αεροδρόμιο στο covid center. Έξοδος Δευτέρα πρωι με το pcr της εισόδου καθ΄ότι δεν είχαν περάσει οι 72 ώρες.
Εχω ανοιχτή πρόσκληση....και το σκεφτόμουν αλλά δεν είχα ιδέα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ισραηλινή φίλη μου πάντως έφυγε από δω μόνο μόνο με ένα απλό αρνητικό ράπιντ και αυτό επειδή έμεινε εκτός της χώρας της για πάνω από 72 ώρες...Δηλαδή έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, άλλα ισχύουν για τους πολίτες τους και άλλα για τους ξένους;Ναι Εύα.Ετοιμαζεις τη ρουκέτα σου;