ΗΠΑ Ταξίδι στις ΗΠΑ.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τα εισιτήρια βγήκαν για Νέα Υόρκη για Πάσχα Επειδή θα κάτσουμε αρκετές ημέρες λέμε να πάμε Ουάσιγκτον, μια διανυκτέρευση, και Βοστωνη, άλλη μια διανυκτέρευση. Επειδή είμαστε 4 ενήλικες λέμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για ευελιξία και οικονομία Ή διαδρομή θα είναι ΝΥ-Ουάσιγκτον- Βοστώνη-ΝΥ (αεροδρόμιο) 4 ημέρες συνολικά Να χρησιμοποιήσουμε κάποιο άλλο μέσο ;;; Αν ναι για ποιο λόγο ;;; Αν νοικιάσουμε αυτοκίνητο πρεπει να βγάλουμε Διεθνές Δίπλωμα από την ΕΛΠΑ;; Μας καλύπτει ή χρειάζεται και κάτι άλλο;;;
Για Βοστωνη και Ουάσινγκτον κανείς πήγαινε - έλα. Για μόνο 4 μέρες, ίσως θα κοίταζα αντί για Βοστωνη την Φιλαδέλφεια, που είναι και στον δρόμο σας.

Ουάσινγκτον μπορείτε να δείτε και πτήσεις στο Ρίγκαν, που είναι πρακτικά μέσα στην πόλη και έχει στάση το τρένο απ'εξω.

Όσον αφορά το δίπλωμα, όχι, δεν χρειάζεσαι ΕΛΠΑ (εκτός αν έχεις το παλιό ροζ). Αρκεί η κλασική κάρτα.

oasisAthens

Member
Θεωρώ ότι το αυτοκίνητο είναι η καλύτερη λύση ειδικά εφόσον θα το παραλάβετε και επιστρέψετε στην ίδια πόλη. Τώρα μια πρόταση. Θα κατεβείτε νότια της NY για να ανεβείτε ξανά Βόρεια και ξανά πίσω σε 4 μέρες.... Το θεωρώ και λίγο σκότωμα. Η Ουάσιγκτον για να μην τρέχετε θέλει τουλάχιστον 2 βράδια. Γιατί δεν κοιτάτε πχ Ουάσιγκτον και Φιλαδέλφεια?
Με το δίπλωμα θα είσαστε 7κομπλέ εφόσον έχεις την κάρτα και αναγράφει λατινικούς χαρακτήρες.
Επίσης να έχεις υπόψη σου το κόστος του πάρκινγκ. Συνήθως εαν έχεις σκοπό να παρκάρεις σε ξενοδοχείο κτλ είναι αρκετά μεγάλο οτ κόστος. Πχ αμάξι για 4 μέρες μπορείς να βρεις άνετα με 200-300 και πάρκινγκ για 4 μέρες μπορεί να σου κοστίσει άλλο τόσο. (εγώ σε δύο ξενοδοχεία που εμένα είχε το πάρκινγκ 50 + φόρο και επειδή το αμάξι ήταν μεγάλο στο ένα μου χρέωσαν αλλά 10 επιπλέον δλδ σύνολο κοντά 70 το βράδυ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.925
Μέλη
39.639
Νεότερο μέλος
Alexisgk98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα