• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Ταξίδι στη Νότια Γαλλία...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Σε ορισμένες διαδρομές βολεύει καλύτερα το λεωφορείο πχ στο Εζ-Νίκαια.Το εισιτήριο πέρισι έκανε μόνο €1.

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Σε ορισμένες διαδρομές βολεύει καλύτερα το λεωφορείο πχ στο Εζ-Νίκαια.Το εισιτήριο πέρισι έκανε μόνο €1.
Δίκιο έχεις αλλά επειδή θα είμαστε εκεί Αύγουστο φοβάμαι την κίνηση στους δρόμους κ λέω να αποφύγουμε τα λεωφορεία

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Γενικά αν διαβάσεις οδηγούς στο ίντερνετ θα δεις ότι πράγματι δεν προτείνουν τη χρήση λεωφορείου για τις περιοχές δυτικά της Νίκαιας (πχ το Νίκαια-Κάννες με λεωφορείο μπορεί να διαρκέσει και 2 ώρες λόγω της κίνησης), όμως για τις περιοχές ανατολικά της Νίκαιας μέχρι και τη Μεντόν δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα κίνησης.

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Δε φαντάζεσαι τι διάβασμα έχω ρίξει..κι επειδή το ταξίδι θα περιλαμβάνει κι άλλα μέρη...εχω πονοκεφαλιάσει πολλές φορές...

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Σκεφτόμαστε στις γιορτές να κάνουμε ένα μινι roadtrip στη νοτια γαλλία 8-9 μέρες
Ξεκινώντας απτο αεροδρόμιο του Μιλάνου και φθάνοντας ως Avignon κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις και διανυκτερεύσεις
Τι λέτε, αξίζει σαν χειμερινός/χριστουγεννιάτικος προορισμός - έχει πάει κανείς αυτην την εποχή ?
Thanx

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Σκεφτόμαστε στις γιορτές να κάνουμε ένα μινι roadtrip στη νοτια γαλλία 8-9 μέρες
Ξεκινώντας απτο αεροδρόμιο του Μιλάνου και φθάνοντας ως Avignon κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις και διανυκτερεύσεις
Τι λέτε, αξίζει σαν χειμερινός/χριστουγεννιάτικος προορισμός - έχει πάει κανείς αυτην την εποχή ?
Thanx
Γιατι μέχρι Avignon ? Τα καλα ειναι πέριξ της πόλης και ειδικά στη περιοχή του Luberon ! Απο τα ωραιότερα μέρη που εχω δει , νομίζω ότι θα ειναι καλυτερα να το κανεις γύρω στον Ιούνιο το ταξίδι .... Πρέπει να δεις αυτο το τοπίο ανθισμένο και όχι μεσα στη καταχνιά

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μέναμε στο Aix-en-Provence
Thanx
Πριν από κάποια χρόνια είχαμε πάει Χριστούγεννα στο Aix-en-Provence. Το είχαμε σαν βάση και κάναμε εκδρομές γύρω (Μασσαλία, Luberon, Avignon). Η περιοχή είναι ανεξάντλητη και πανέμορφη. Άνοιξη - καλοκαίρι είναι φανταστικά, αλλά και τότε το απολαύσαμε το ταξίδι. Έκανε κρύο, ιδίως στην Avignon φυσούσε μανιασμένα και κάποιες φορές συναντήσαμε παγετό (δεν οδηγούσαμε εμείς). Επίσης, 25 και 26 Δεκεμβρίου ήταν όλα κλειστά και ο κόσμος εξαφανισμένος.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγω φίλε μου έκανα το συγκεκριμένο ταξίδι τον περασμένο Αύγουστο ( φτάσαμε μέχρι τη Νικαια με διαμονες σε Avignon, Apt , Μασσαλια και Νικαια ) με φουλ 10ημερο προγραμμα
Ακόμα και όταν μερικές μέρες η θερμοκρασία ηταν σε υψηλά επίπεδα , δε το μετανοιωσα στιγμή ! Γιαυτο προτείνω καλοκαίρι και άνοιξη ( για να δεις τα λιβάδια με τις λεβαντες και τα ηλιοτρόπια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom