• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Ταξίδι στη Νότια Γαλλία...

Eurotraveler

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλό και οικονομικό ξενοδοχείο για το Μιλάνο είναι το Idea Hotel Milano Lorenteggio. Μιας και θα διαθέτεις αυτοκίνητο πιστεύω ότι βολεύει. Εγώ έμεινα εκεί το καλοκαίρι για 1 διανυκτέρευση και ήμουν στο κέντρο της πόλης μέσα σε 15 με 20 λεπτά με το αυτοκίνητό μου.

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
Για τη Νίκαια, τo la citea που είχα μείνει ήταν πολύ καλό και είχε και πάρκινκ. Το 2008 είχε 80€ τη βραδιά.

nikiforos111

Member
Ειχα μεινει και εγω περσι στο Idea Hotel Milano Lorenteggio.Πολυ καλο ξενοδοχειο,καινουργιο πρεπει να ειναι,ελευθερο παρκινγκ,μονο 70 ευρω το δικλινο.
Τα Idea Hotel ειναι αλυσιδα εχουν και αλλου.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ειχα μεινει και εγω περσι στο Idea Hotel Milano Lorenteggio.Πολυ καλο ξενοδοχειο,καινουργιο πρεπει να ειναι,ελευθερο παρκινγκ,μονο 70 ευρω το δικλινο.
Τα Idea Hotel ειναι αλυσιδα εχουν και αλλου.
Στο Idea San Siro είχα μείνει κι εγώ το καλοκαίρι του 2012 με 49 ευρώ τη βραδιά με πρωινό, αλλά είναι πολύ μακρυά από το κέντρο του Μιλάνου.
Για να πας στο κέντρο έπρεπε να πάρεις λεωφορείο και μετρό.

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα κι από μένα..πήγα Μιλάνο το Σεπτέμβριο κ δεν ξετρελάθηκα..οπότε τις 3 διανυκτερεύσεις τις θεωρώ υπερβολικές..άποψή μου πάντα.

darvinos

Member
Καλησπέρα,
Πριν μια εβδομάδα γύρισα από το ταξίδι που σχεδίασα.
Οι εντυπώσεις είναι πραγματικά μοναδικές και η εμπειρία αξέχαστη. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες.
Προς το παρόν παραθέτω το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι ανάλογο.

1η μέρα : Αθήνα - Μιλάνο
2η μέρα : Μιλάνο – Γένοβα – Νίκαια
3ημέρα : Νίκαια – Κάννες – Grasse – Saint Paul de Vence
4η μέρα : Νίκαια - Μονακό – LaTurbie - Eze
5ημέρα : Νίκαια – Saint Tropez – Avignon
6ημέρα : Avignon – Arles – Les Baux de Provence
7ημέρα : Avignon – L ‘Isle Sur La Sorgue – Fontaine de Vaucluse – Gordes – Roussillon
8ημέρα : Avignon – Aix en Provence – Μιλάνο
9η μέρα : Μιλάνο – Bellagio – Varenna– Como
10η μέρα : Μιλάνο – Αθήνα

Συνολικά χλμ : 1.800
Ώρες οδήγησης : 34 ώρες

Ευχαριστώ πολύ όσους έδωσαν πληροφορίες, αλλά ιδιαίτερα ευχαριστώ την pattyyy και τον εξαιρετικό οδηγό της ο οποίος πραγματικά μας βοήθησε πάρα πάρα πάρα πολύ.

Θέλοντας να επισημάνω μονολεκτικά τα καλύτερα και το μοναδικό κακό του ταξιδιού θα έλεγα :
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ : ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΩΡΙΑ!!!!!
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΚΟ : ΦΑΓΗΤΟ

darvinos

Member
Και μια φωτογραφία για κάθε κάθε πόλη που επισκεφθήκαμε (αν και αυτό είναι άδικο γιατί μια φωτογραφία δύσκολα μπορεί να αντιπροσωπεύσει έναν τόπο)

Attachments

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα,
Πριν μια εβδομάδα γύρισα από το ταξίδι που σχεδίασα.
Οι εντυπώσεις είναι πραγματικά μοναδικές και η εμπειρία αξέχαστη. Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες.
Προς το παρόν παραθέτω το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι ανάλογο.

1η μέρα : Αθήνα - Μιλάνο
2η μέρα : Μιλάνο – Γένοβα – Νίκαια
3ημέρα : Νίκαια – Κάννες – Grasse – Saint Paul de Vence
4η μέρα : Νίκαια - Μονακό – LaTurbie - Eze
5ημέρα : Νίκαια – Saint Tropez – Avignon
6ημέρα : Avignon – Arles – Les Baux de Provence
7ημέρα : Avignon – L ‘Isle Sur La Sorgue – Fontaine de Vaucluse – Gordes – Roussillon
8ημέρα : Avignon – Aix en Provence – Μιλάνο
9η μέρα : Μιλάνο – Bellagio – Varenna– Como
10η μέρα : Μιλάνο – Αθήνα

Συνολικά χλμ : 1.800
Ώρες οδήγησης : 34 ώρες

Ευχαριστώ πολύ όσους έδωσαν πληροφορίες, αλλά ιδιαίτερα ευχαριστώ την pattyyy και τον εξαιρετικό οδηγό της ο οποίος πραγματικά μας βοήθησε πάρα πάρα πάρα πολύ.

Θέλοντας να επισημάνω μονολεκτικά τα καλύτερα και το μοναδικό κακό του ταξιδιού θα έλεγα :
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ : ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΩΡΙΑ!!!!!
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΚΟ : ΦΑΓΗΤΟ
Χαίρομαι πολύ που πέρασες ωραία...αλλά χαίρομαι περισσότερο που θα πάω Νίκαια κι εγώ τον Αύγουστο..χιχιχιχι
Οπότε θέλω κάποιες πληροφορίες..σκοπεύω να πάω φυσικά ημερήσιες Κάννες και Μόντε Κάρλο κ λέω τα εισητήρια των τρένων να τα κλείσω από εδώ...για Σαν τροπέ σκέφτομαι να πάω με τρένο μέχρι Saint Raphael κι από εκεί να πάρω καραβάκι (αλλά δυστυχώς μου είπαν πως δεν κάνουν κρατήσεις για το καράβι κ φοβάμαι μήπως δε βρω κ ξεμείνω εκεί). Εσύ τί λες?? Επίσης κανένα καλό μαγαζί για τα παραπάνω μέρη ή κανένα που να πρέπει να αποφύγω?? Δώσε μου τα φώτα σου......

darvinos

Member
Χαίρομαι πολύ που πέρασες ωραία...αλλά χαίρομαι περισσότερο που θα πάω Νίκαια κι εγώ τον Αύγουστο..χιχιχιχι
Οπότε θέλω κάποιες πληροφορίες..σκοπεύω να πάω φυσικά ημερήσιες Κάννες και Μόντε Κάρλο κ λέω τα εισητήρια των τρένων να τα κλείσω από εδώ...για Σαν τροπέ σκέφτομαι να πάω με τρένο μέχρι Saint Raphael κι από εκεί να πάρω καραβάκι (αλλά δυστυχώς μου είπαν πως δεν κάνουν κρατήσεις για το καράβι κ φοβάμαι μήπως δε βρω κ ξεμείνω εκεί). Εσύ τί λες?? Επίσης κανένα καλό μαγαζί για τα παραπάνω μέρη ή κανένα που να πρέπει να αποφύγω?? Δώσε μου τα φώτα σου......
Η Νίκαια πραγματικά ήταν μια έκπληξη για μας. Πολύ αριστοκρατική και φινετσάτη πόλη με πολύ ωραία αξιοποιημένη την παραλία της.

Σε ότι αφορά τις συγκοινωνίες που αναφέρεις, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ γιατί εμείς είχαμε αυτοκίνητο και κινούμασταν οδικώς.

Το Saint Tropez είναι ένα πολύ γραφικό παραθαλάσσιο μέρος, αλλά μαζεύει πάρα πολύ κόσμο, ειδικά το καλοκαίρι. Δεν στο λέω για να σε αποθαρρύνω να το επισκεφτείς, απλά έχε το υπόψη σου.

Εγώ θέλω να σου επισημάνω οπωσδήποτε να επισκεφτείς την Eze, το Saint Paul de Vence και το LaTurbie όπου η θέα του Μονακό είναι μοναδική. Νομίζω ότι και στα τρία μέρη διοργανώνονται ημερήσιες εκδρομές καθώς είναι πολύ κοντά στη Νίκαια.

Σε οτι αφορά το φαγητό δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί δεν μπορώ να πω οτι με βάση τα γούστα μας ευχαριστηθήκαμε κάπου το φαγητό το οποίο είναι και αρκετά ακριβό.

Για οτι άλλο μπορώ να βοηθήσω στη διάθεση σου!

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Η Νίκαια πραγματικά ήταν μια έκπληξη για μας. Πολύ αριστοκρατική και φινετσάτη πόλη με πολύ ωραία αξιοποιημένη την παραλία της.

Σε ότι αφορά τις συγκοινωνίες που αναφέρεις, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ γιατί εμείς είχαμε αυτοκίνητο και κινούμασταν οδικώς.

Το Saint Tropez είναι ένα πολύ γραφικό παραθαλάσσιο μέρος, αλλά μαζεύει πάρα πολύ κόσμο, ειδικά το καλοκαίρι. Δεν στο λέω για να σε αποθαρρύνω να το επισκεφτείς, απλά έχε το υπόψη σου.

Εγώ θέλω να σου επισημάνω οπωσδήποτε να επισκεφτείς την Eze, το Saint Paul de Vence και το LaTurbie όπου η θέα του Μονακό είναι μοναδική. Νομίζω ότι και στα τρία μέρη διοργανώνονται ημερήσιες εκδρομές καθώς είναι πολύ κοντά στη Νίκαια.

Σε οτι αφορά το φαγητό δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί δεν μπορώ να πω οτι με βάση τα γούστα μας ευχαριστηθήκαμε κάπου το φαγητό το οποίο είναι και αρκετά ακριβό.

Για οτι άλλο μπορώ να βοηθήσω στη διάθεση σου!
Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντηση..αν θελήσω κάτι άλλο να ξες θα ξαναενοχλήσω...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δε χρειάζεται να κλείσεις από εδώ εισιτήρια τρένων, τα αγοράζεις απευθείας στους σταθμούς είτε απ' το γκισέ είτε απ' τα μηχανήματα.
Υπάρχει και ένα χρησιμότατο ημερήσιο πάσο τρένων που καλύπτει περίπου 80 χλμ της Ριβιέρας, κοστίζει κάπου στα €15 το άτομο.

doraf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Δε χρειάζεται να κλείσεις από εδώ εισιτήρια τρένων, τα αγοράζεις απευθείας στους σταθμούς είτε απ' το γκισέ είτε απ' τα μηχανήματα.
Ευχαριστώ πολύ North66, όντως βλέπω πως έχει συχνά δρομολόγια οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom