Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Έχει φύγει μπρε!
Και τα 3 που αναφέρεις είναι πάρα πολύ καλά. Από κει και πέρα, αν σκοπεύεις να δεις περισσότερες από μία παραστάσεις, δες και κάποιο off-broadway (κανονικό θέατρο, όχι musical - και σ' αυτό τον τομέα είναι πάρα πολύ καλοί, και είναι και λιγότερο τουριστικό...).Παιδιά καλησπέρα!
καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρές και φυσικά πολλά ταξίδια! Έφτασε κι εμένα η ώρα μου να επισκεφθώ τη Νέα Υόρκη και περιμένω πώς και πώς την άλλη Παρασκευή!! Είχα στείλει ένα μήνυμα πριν 1-2 μήνες για κάτι απορίες που είχα και τώρα στέλνω για να ρωτήσω άλλα πραγμάτα.
Καταρχήν τί γίνεται με τα μιούζικαλ στο Broadway?? έχει κανείς να προτίνει κάτι που του άρεσε? γιατί ρωτάω και φίλους που πήγαν και κανείς δεν με ενθουσιάστηκε με τίποτα! μα είναι δυνατόν? έχει δει κανείς το Hair? επίσης είδα ότι γίνεται ένας χαμός με το Wicked?? ή γενικώς έχετε να προτίνετε κάτι που να άξιζε τα (πολλά) λεφτά του και να βλέπεται ευχάριστα? το Billy Elliot ίσως?? είδα ότι έχει πάρει και πολλά βραβεία.
Στα 3 από τα 5 boroughs δεν υπάρχουν καθόλου επικίνδυνες περιοχές. Στα άλλα 2, στο μεν Manhattan το 98% είναι safe, με εξαίρεση κάτι γειτονιές στο Harlem (κι αυτές από την Ιστορία του Yorgos τις έμαθα), και μόνο το bronx έχει θέματα - αλλά δεν έχεις και λόγο να το επισκευθείς, πέραν από το γήπεδο των Γιάνκις και το Ζοολογικό κήπο (που είναι safe).Δεύτερον, ποιές περιοχές είναι πραγματικά επικίνδυνες? Για το Χάρλεμ ας πούμε έχουν ακουστεί διάφορα. Από την άλλη διάβασα στο φόρουμ για κάποια μέλη που πήγαν σε μπαρς και τέτοια. Ποιές δηλαδή είναι οι επικίνδυνες περιοχές?
Διώροφα λεωφορεία στη ΝΥ? Μήπως είναι τίποτα για τουρίστες μόνο? Πάρε το subway κανονικά, δεν υπάρχει θέμα. Και παντού πάει, και συχνότερο είναι, και πολύ φθηνότερο, και μια χαρά ασφαλές.Τρίτον. Έχει πάρει κανείς τα διόρωφα λεωφορεία? Εμείς σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά ως μέσο μεταφοράς για να μην παίρνουμε το μετρό.
Φαντάζομαι πρέπει να μελετήσεις και λίγο τις καλύψεις. Καλύπτουν τα ίδια πράγματα? Σε ενδιαφέρουν αυτά που καλύπτουν?Τέλος, το είχα γράψε και στο άλλο μήνυμα, θέλω να κάνω ταξιδιωτική ασφάλιση. Είδα ότι διαφημίζεται εδώ η Mondiale Assistance. Είναι η πιο ακριβή από όλες, αξίζει όμως?
αυτά τα λίγα, ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας!!!
φιλιά