Bosporos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταυλανδη Καμποτζη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπουένος Άιρες
Efi ευχαριστώ για την πρόταση για το show! Μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα και θα το ψάξω να πάμε. Εγώ γενικά ειμαι πιο της κουλτούρας αλλά ο άνδρας μου και ο αδερφός του που θα είναι μαζί μας είναι πιο του θεάματος οπότε αν παίζεται αυτό θα πάμε να το δούμε και μπορεί να πάμε να δούμε κι ένα από τα άλλα.
Όσο για τα διώροφα λεωφορεία, σε όσες πόλεις πήγαμε τα χρησιμοποιήσαμε και μας άρεσαν γιατί σε αφήνουν μπροστά από τα αξιοθέατα ( έχουμε οδηγό δεν χρειάζεται να ακούμε ότι λένε αυτοί), και το σκέφτηκα γιατί δεν ξέρω με τόσο κρύο που θα έχει τώρα που πάμε ( -10 έλεγε στο Ίντερνετ) κατά πόσο θα μπορούμε να περπατάμε. Πάντως θα δω, αν είναι τόσο σαράβαλα τότε μπορεί και να μην τα πάρουμε. Απλά σκέφτηκα ότι επειδή οι απόστάσεις είναι λίγο μεγάλες μήπως αξίζει.
ευχαριστώ για όλες τις ίνφο παιδιά!!
Όσο για τα διώροφα λεωφορεία, σε όσες πόλεις πήγαμε τα χρησιμοποιήσαμε και μας άρεσαν γιατί σε αφήνουν μπροστά από τα αξιοθέατα ( έχουμε οδηγό δεν χρειάζεται να ακούμε ότι λένε αυτοί), και το σκέφτηκα γιατί δεν ξέρω με τόσο κρύο που θα έχει τώρα που πάμε ( -10 έλεγε στο Ίντερνετ) κατά πόσο θα μπορούμε να περπατάμε. Πάντως θα δω, αν είναι τόσο σαράβαλα τότε μπορεί και να μην τα πάρουμε. Απλά σκέφτηκα ότι επειδή οι απόστάσεις είναι λίγο μεγάλες μήπως αξίζει.
ευχαριστώ για όλες τις ίνφο παιδιά!!