KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Καλα και συ γιατι ενοχλεισαι τοσο με την δικη μου αποψη?Ρωτησε καποιος για την Ολυμπιακη..αλλοι ειπαν καλα ...αλλοι ειπαν ασχημα.Δεν αρεσουν σε ολους το ιδιο οι υπηρεσιες μιας εταιριας.Δεν με ενοχλησε οτι το παιδι(ηταν 16 ετων παρεπιπτοντως) εκανε εμετο.Το ανεφερα ως γεγονος που δημιουργησε πανζουρλισμο (η μανα του φωναζε ...μπλα μπλα μπλα) και αναγκασε τους συνοδους να αφησουν τη βολη και την κουβεντουλα τους.Ουτε στη νυχτα αναφερθηκα,αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι οι συνοδοι αδιαφορουσαν για τους επιβατες...ερχονταν διαφοροι τους ζηταγαν κατι μια ...δυο..τρεις ..ελεγαν θα το κανουν αλλα που.......Διαμαρτυρηθηκαν και αλλοι επιβατες .Μα τώρα θες να βγείς και από πάνω? Απαξιώνεις και κατηγορείς μια ολόκληρη εταιρία επειδή ξέρασε ένα παιδί επάνω σου και επειδή λες ότι μιλούσαν οι αεροσυνοδοί και η πτήση ήταν νύχτα? Πες μας σε παρακαλώ πόσα υπερατλαντικά έχεις κάνει και με τι κριτήρια συγκρίνεις την ΟΑ με τις άλλες εταιρίες...
Ηταν η κουβεντα για την Ολυμπιακη ,ειπα την αποψη μου ...αυτη ειναι ..αρεσει ..δεν αρεσει...εσυ την διαβαζεις...αν δεν συμφωνεις ..πηγαινε παρακατω και μην ασχολεισαι με την δικη μου γνωμη .