makisg
Member
αντε να δω σε 2 ωρες πεταωωωωωωωωωωω
θεσπύρε καλό σου ταξίδι και καλά να περάσεις.
αντε να δω σε 2 ωρες πεταωωωωωωωωωωω
Υποθέτω ότι μιλάς για το Transfer ticket, το οποίο κοστίζει 490 HUF. Γιατί θέλεις όμως αυτό ακριβώς το εισιτήριο; Δεν θα ξαναχρησιμοποιήσετε ΜΜΜ κατά την παραμονή σας στη Βουδαπέστη; Ρίξε μια ματιά και στις κάρτες. Συμφέρουν πάρα πολύ και θα σας απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο των εισιτηρίων.Θύματε κανείς πόσο έχει το διπλό εισητηριο λεωφοριο-μετρό σε φιορίνια; επισεις το λεωφοριο 200Ε το βρίσκουμε εύκολα; πετάμε απόγευμα για βουδαπέστη.
Μου πρότειναν να βγαλω αυτο για αρχη γιατι δεν εχει αυτοματα εκδοτηρια στο αερδρομιο (?) και μόλις κατεβώ να βγαλω καμια 10 εισιτήρια απο τα μηχανήματα στο μετρο τα οποια θα μου φτάσουν πιστεύω.Υποθέτω ότι μιλάς για το Transfer ticket, το οποίο κοστίζει 490 HUF. Γιατί θέλεις όμως αυτό ακριβώς το εισιτήριο; Δεν θα ξαναχρησιμοποιήσετε ΜΜΜ κατά την παραμονή σας στη Βουδαπέστη; Ρίξε μια ματιά και στις κάρτες. Συμφέρουν πάρα πολύ και θα σας απαλλάξουν από τον πονοκέφαλο των εισιτηρίων.
Το λεωφορείο είναι πανεύκολο να το βρεις, βγαίνοντας, αμέσως μετά την παραλαβή των αποσκευών.
Αυτόματα εκδοτήρια μπορεί να μην έχει, αλλά έχει εκδοτήριο με υπάλληλο που μπορείς να ζητήσεις ό,τι σε ενδιαφέρει (κάρτα/εισιτήρια).Μου πρότειναν να βγαλω αυτο για αρχη γιατι δεν εχει αυτοματα εκδοτηρια στο αερδρομιο (?) και μόλις κατεβώ να βγαλω καμια 10 εισιτήρια απο τα μηχανήματα στο μετρο τα οποια θα μου φτάσουν πιστεύω.
Εσύ θα κάνεις την αντίθετη διαδρομή από αυτήν που περιγράφω πιο πάνω στην ιστορία μουΕγώ που θέλω να πάω απο την Βουδαπέστη στο αεροδρόμιο πρέπει να πάρω λεωφορείο και αν ξέρετε απο που;
Εμείς με το που φτάσαμε στον Keleti βγήκαμε και περπατήσαμε 2 λεπτά σε μια τράπεζα που έχει απέναντι απο το σταθμό. Εκεί ανταλλάξαμε με 273.
Από όσο θυμάμαι δεν έχει. Άλλα όπως σου είπα με το που βγεις απο το σταθμό έχεις στο οπτικό σου πεδίο τράπεζα η οποία έχει και ΑΤΜΦτάνουμε Κυριακή.Μέσα στο σταθμό Κελέτι του τρένου ξέρετε αν έχει atm;