Σύμφωνα με ντόπιο :Βγηκαν νεα μετρα τα οποια ισχυουν ως την πρωτοχρονια αν καταλαβα καλα..30% πληροτητα σε ξενοδοχεια,μαγαζια,εστιατορια και απο 1 Μαρτιου υποχρεωτικος εμβολιασμος σε καποια επαγγελματα...α και 75% πληροτητα στα μμμ..ολα αυτα απο 15 Δεκεμβρη..το θεμα ομως ειναι αλλο..διαβαζω σε μισα site οτι απο τις 15-12 και μετα για να μπεις σε εστιατοριο θα πρεπει να χεις πιστοποιητικο...στα αλλα μισα δε λεει κατι τετοιο...αν ειστε εκει ηδη καντε μου μια χαρη και ρωτηστε καποιον ντοπιο αν θελετε να μας πει τι θα γινει ακριβως γιατι οι ξενοδοχοι τα παρουσιαζουν ολα ροδινα μη τυχον και χασουνε λεφτα!!!
New restrictions.
From December 15 - reduction of the number of people in restaurants, hotels, bars, cinemas, theaters, sports facilities - to 30% (vaccinated do not count towards the limit provided that the entrepreneur verifies the covid certificates),
from December 15 - reduction in public transport to 75%,
From December 15 - closing of discos and other places for dancing,
December 31 and January 1 - limited to 100 people in closed premises,
from December 15 - obligatory tests for people living with people suffering from COVID-19 (regardless of having a covid certificate),
from December 15 - persons arriving to Poland from outside the Schengen area must have a COVID-19 test performed no earlier than 24 hours before crossing the border
from 20 to 9 January - distance learning in primary and secondary schools, kindergartens and nurseries will be open,
from March 1, obligatory vaccinations against COVID-19 for teachers, medics and officers of uniformed services.
ΥΓ. Από ότι καταλαβαίνω από την παρένθεση ( με bolt) ,μάλλον και χωρίς πιστοποιητικό μπορείς να μπεις.. θα ρωτήσω όμως αύριο ακόμα έναν ντόπιο να δω τι θα μου πει!! Πάντως με αυτά που βλέπω ( μάσκες ελάχιστοι φορούν , πιστοποιητικα δεν ελέγχουν πουθενά στα μαγαζιά, μικρό ποσοστο εμβολιασμου ) μου φαίνεται αδύνατο να μην βάζουν ανεμβολιαστους στα μαγαζιά!! Απλά να ξέρεις βήχουν σχεδόν όλοι - είναι λίγο επίφοβο να κολλήσεις.
Last edited: