kougis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Είμαι ανεμβολίαστοςrapid test για την επιστροφή για ποιο λόγο; δεν ειναι απαραίτητο
Είμαι ανεμβολίαστοςrapid test για την επιστροφή για ποιο λόγο; δεν ειναι απαραίτητο
Για την είσοδο στη χώρα απαιτείται PLF, όπως και για την είσοδο στην Ελλάδα αντίστοιχα, χωρίς τεστ πλέον για τους εμβολιασμένους στη χώρα μας. Δε ξέρω τι παίζει για τους μη.ότι εκεί πας με πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς τεστ (και με το plf) . Για τον γυρισμό στην Ελλάδα κατάλαβα ότι χρειάζεται ραπιντ για όλους (εμβολ. και ανεμβολ.)
Πιστοποιητικό και Πολωνικό PLF το οποίο βρίσκεις εδώ:Καλησπέρα σας. Σε μια εβδομάδα ταξιδεύω Κρακοβία. Είμαι πλήρως εμβολιασμένη, χρειάζεται να κάνω rapid πριν πάω στο αεροδρόμιο για Πολωνία; η δείχνω μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Γυρισαμε χθες πιστοποιητικά πουθενά - μάσκες πουθενά και νομιζα πως το πιστοποιητικό θα μου ζητηθεί στην Ελλάδα αλλά ουτε και εδω μας το ζήτησε κανείς. Νομίζω πως γυρνάμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.ΚαλήμΕΡΑ, ερωτηση στους πιο πρόσφατους επισκέπτες!!!!!από κορονοιο πως πάνε??? πιστοποιητικα....ζητούσαν??εμείς έχουμε κάνει 3δοσεις πιστεύω είμαστε καλυμμένοι!!!!στα μουσεία κ στα εστιατόρια??
Προτεινόμενα ξενοδοχεία???αν κ το b b centrum krakovia πολύ μου αρέσει!!!
Είτε είστε με 3 δόσεις, είτε εντελώς ανεμβολίαστοι καμία διαφορά για να μπεις στη χώρα.Επισήμως έχουν καταργηθεί οι περιορισμοί.ΚαλήμΕΡΑ, ερωτηση στους πιο πρόσφατους επισκέπτες!!!!!από κορονοιο πως πάνε??? πιστοποιητικα....ζητούσαν??εμείς έχουμε κάνει 3δοσεις πιστεύω είμαστε καλυμμένοι!!!!στα μουσεία κ στα εστιατόρια??
ΚαλησπέραΚαλήμΕΡΑ, ερωτηση στους πιο πρόσφατους επισκέπτες!!!!!από κορονοιο πως πάνε??? πιστοποιητικα....ζητούσαν??εμείς έχουμε κάνει 3δοσεις πιστεύω είμαστε καλυμμένοι!!!!στα μουσεία κ στα εστιατόρια??
Η συμπλήρωση του Plf ισχύει ακόμα ή το κατάργησαν και αυτό;Σκέφτομαι να πάω στο Wroclaw για αυτό σε ρωτάω.Καλησπέρα
Είμαι τώρα στην Πολωνία. Μάσκες πουθενά. Δε ζητούν τίποτα και πουθενά. Όλα όπως προ ιού.
Έχει καταργηθεί.Η συμπλήρωση του Plf ισχύει ακόμα ή το κατάργησαν και αυτό;Σκέφτομαι να πάω στο Wroclaw για αυτό σε ρωτάω.
Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε φάει όλες τις μέρες απίστευτο κρύο. Ευτυχώς που τελικά αποφάσισα και πήρα μαζί μου τη γούνα μου (οικολογική εννοείται) αλλιώς θα είχα γίνει άγαλμα στην Παλιά Πόλη της Βαρσοβίας ή σε κανένα πάρκο. Στο Gdansk να δεις χθες τι κρύο φάγαμε. Ό,τι και να φορούσες σε τρυπούσε ο αέρας που λυσσομανούσε. Σήμερα όμως μας έκανε καλή μέρα με πολλά διαστήματα ηλιοφάνειας και λιγότερο κρύο.ΥΓ:Πολύ ωραίες οι φωτό με το χιόνι αλλά δεν θέλω να θυμάμαι το κρύο που φάγαμε εμείς στην Κρακοβια
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Να περασεις όμορφα και θα χαρώ να διαβάσω ιστορία για Βαρσοβια και Gdańsk μιας και θέλω πολύ να πάω στο μέλλον.Έχει καταργηθεί.
Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε φάει όλες τις μέρες απίστευτο κρύο. Ευτυχώς που τελικά αποφάσισα και πήρα μαζί μου τη γούνα μου (οικολογική εννοείται) αλλιώς θα είχα γίνει άγαλμα στην Παλιά Πόλη της Βαρσοβίας ή σε κανένα πάρκο. Στο Gdansk να δεις χθες τι κρύο φάγαμε. Ό,τι και να φορούσες σε τρυπούσε ο αέρας που λυσσομανούσε. Σήμερα όμως μας έκανε καλή μέρα με πολλά διαστήματα ηλιοφάνειας και λιγότερο κρύο.