travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Εμείς δυτικά, στο τούνελ της αγάπης. Κοντά στο Rivne.
Αρκει το πιστοποιητικο εμβολιασμού(eu digital covid certificate) σε ηλεκτρονική μορφη στο κινητο(άσχετα που δεν γράφει αριθμό διαβατηρίου, αυτα που θελουν τα γραφει)Καλησπέρα παιδιά! Ετοιμάζομαι και γω να κάνω αντίστοιχο ταξίδι τέλος Αυγούστου.
Διάβασα τα προηγούμενα ποστ και ήθελα να ρωτήσω πιο πολύ ως επιβεβαίωση τι ισχύει με περιορισμούς δεδομένου ότι έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αρκεί μόνο αυτό (που δεν γράφει passport id ή κάτι τέτοιο εκτός ..αμκα) άρα και όχι κάποιο τεστ όπως PCR?
Επίσης, σχετικά με την ασφάλεια που διάβασα είναι απαραίτητη κ πρέπει να έχει εκδοθεί από ουκρανική αρχή, λέμε για κάποια ειδική ασφάλεια covid ή την κλασική ταξιδιωτική ασφάλεια ?
Και bonus ερώτηση, για την μετακίνηση Κίεβο - Λβιβ, συστήνεται άνετα το τρένο? Έχω βρει καποια που το κάνουν σε 5,30 ώρες κ λέω να τα κλείσω όταν πάω εκει.
Από εκεί που το έβγαλες αυτό το πιστοποιητικό, εκδίδεται και το ευρωπαϊκό στο οποίο δηλώνεις αριθμό διαβατηρίου. Καλύτερα να το έχεις γιατί αν και δεν τα ψάχνουν, δεν ξέρεις που μπορεί να πέσεις.Αρκεί μόνο αυτό (που δεν γράφει passport id ή κάτι τέτοιο εκτός ..αμκα) άρα και όχι κάποιο τεστ όπως PCR?
Θέλετε και οι δυο pcr test... Για το αμαξι για Βουλγαρία, Ρουμανία και Μολδαβια μπορείτε να αγοράστε online τη βινιετα που απαιτείται για το αμαξι..Καλημέρα παιδιά. Θέλω 25 Οκτωβρίου να φύγω με τον κολλητό μου με αμάξι για Βουκουρέστι και από εκεί Κισινάου. Εγώ εμβόλιο δεν έκανα. Ο κολλητός έκανε αλλά θα έχει συμπληρώσει 12 μέρες όταν θα είναι να ξεκινάμε για Βουκουρέστι. Θέλω να ρωτήσω . Εκτός ότι θέλει διαβατήριο για Μολδαβία. Θέλει κάτι για το αμάξι εκτός από πράσινη κάρτα ? Θέλουμε και οι δυο μοριακά ? Υπάρχει κάτι κουλό την εποχή του ιού ώστε να μην μας αφήσουν να μπούμε Μολδαβία η να μας ζητήσουν κάτι άλλο εκτός του μοριακού ?
Το ρώτησα και αλλού εδώ μέσα που είχε ως θέμα την Ουκρανία και τη Μολδαβία και δεν απάτησε κάποιος όποτε το γράφω και εδώ πέρα αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει !
Παράθεση Απάντηση
Αναφορά •••
Πρέπει να έχει συμπληρώσει 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση?Θέλετε και οι δυο pcr test... Για το αμαξι για Βουλγαρία, Ρουμανία και Μολδαβια μπορείτε να αγοράστε online τη βινιετα που απαιτείται για το αμαξι..
Το γραφει ρητα στο σαιτ της Μολδαβίας οτι πρέπει να περασουν 14 μέρες ναι.. Όπως και στις περισσότερες χώρες...Πρέπει να έχει συμπληρώσει 14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση?
Άρα θα έρθει με pcr ( αν και διαβάζω ότι και ραπίντ δέχονται όπως το καλοκαίρι ήμουν με ραπίντ Βουλγαρία και όχι μοριακό) και θα μπορεί λογικά να γυρίσει με το πιστοποιητικό εφόσον θα έχουν περάσει οι 14 μέρες τοτε?Το γραφει ρητα στο σαιτ της Μολδαβίας οτι πρέπει να περασουν 14 μέρες ναι.. Όπως και στις περισσότερες χώρες...