Καλά έχεις καταλάβει. Αλλά υπάρχουν και οι τεχνοφοβικοί που ντε και καλά θέλουν ανταλλακτήριο....Ρε παιδια εγώ ως τώρα ειχα καταλάβει ότι για συνάλλαγμα συμφέρει να κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ παρά να πας σε ανταλλακτήριο. Λάθος;;;
Τελικά έως 390€ χρεώνει 1,00€. Η σελίδα:Είχα βρει ένα αρχείο από τη σελίδα της εθνικής με διάφορες χρεώσεις και απ'ότι κατάλαβα για αναλήψεις με εθνοκας πλας έως 300 ή 400€ (δε θυμάμαι ακριβώς) χρεώνει ταρίφα 1,00€. Θα ψάξω να το βρω και θα το ανεβάσω.
Ναι αυτο θα κανεις.Βρε παιδιά για εξηγείστε μου κι εμένα που είμαι πρωτάαρα λίγο για το συνάλλαγμα. Θα πάω στην Πόλη σε 2 βδομάδες. Έχω εθνοcash τί κάνω;. Βρίσκω κάποιο ΑΤΜ και βγάζω πχ 200 ευρώ τα οποία μου τα βγάζει σε λίρες και μου χρεώσει την προμήθεια 1 ευρώ;;; Καλύτερο μου φαίνεται από το ανταλλακτήριο, αν κατάλαβα καλά βέβαια...
εξαρτάται τι εννοείς '' σουβενίρ ''Καλημέρα συμφορουμίτες!! Καλό μήνα !!! Έχω άλλη μία ερώτηση για εσάς. Διάβασα τόσα πολλά εδώ μέσα για το μεγάλο παζάρι και απ'ότι κατάλαβα δε με συμφέρει να κάνω τα ψώνια μου από εκεί. Εκτός από την Αιγυπτιακή αγορά που ακόμη δε ξέρω αν θα την επισκεφτώ λόγω έλλειψης χρόνου, από που μου προτείνετε να ψωνίσω τα σουβενίρ μου στην Πόλη;;;
το τσάι τα λουκούμια και τα μπαχάρια θεωρούνται αναμνηστικά ????Πάντως τα καλύτερα αναμνηστικά που πήρα από την Κωνσταντινούπολη, τα πήρα από την Αιγυπτιακή αγορά: τσάι, μπαχαρικά, λουκούμια κ.α.