Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, ειδικά μπιστέκα, παγωτάκι, μπουκαλάκι!!Το σκέφτηκα αυτό που λες,αλλά επειδή δεν περνάς κάθε μέρα από Τοσκάνη....να μη φας και μια Bistecca alla Fiorentina;
Ε,να μην ανοίξεις κι ένα μπουκαλάκι στο μαγαζί;
Ε,δε θα φας και κανένα παγωτάκι.Κανένα esspresso κλπ κλπ κλπ
Δε μιλάω για 5στερα ξενοδοχεία και σαμπάνιες όπως καταλαβαίνεις.Λέω αυτό που έχει ειπωθεί πολλές φορές στο φόρουμ.
Αν είναι να φεύγεις από τη μιζέρια για να ξαναπέσεις σε αυτή.....μη το κάνεις καθόλου.
Απλώς δεν ξέρεις, τα παιδιά μπορεί να είναι φοιτητές, μπορεί να έχουν όνειρο ζωής να πάνε Ιταλία, πολλά μπορεί. Κι εγώ ως φοιτήτρια στην Ιταλία αγόραζα κρασί από το σούπερ μάρκετ και το έπινα σε γέφυρες και σε πάρκα, και δεν ένιωσα καθόλου μιζέρια, αντίθετα περνούσα μια χαρά. Τώρα φυσικά θέλω την τρατορία μου και καλό κρασί, όχι ξύδι.
Θέλω να πω ότι μάλλον χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες από τα παιδιά, γιατί εμείς τους βγάλαμε πλάνο πού θα πάνε, τι θα δούνε, τι θα φάνε .
Η αλήθεια είναι ότι με 2.000 ίσως συνέφερε να πάρουν αεροπλάνο για Ρώμη, να μείνουν μερικές μέρες και μετά να νοικιάσουν αμάξι ή να πάρουν τρένο για Βενετία, ώστε να κάνουν και αυτό που θέλει η κοπελιά.
Add1ctiv3, δώσε σημεία ζωής για να μη λέμε εμείς ό,τι μας κατέβει...