Ivana
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- οχ.....όλος ο κόσμος
δεν ισχύεικαλό είναι να φορούν μακρυμάνικα.
πήγα Απρίλιο, είχε 37 βαθμούς και ήμουν με αμάνικο.
δεν ισχύεικαλό είναι να φορούν μακρυμάνικα.
Δες εδώ.Μήπως γνωρίζει κανείς ποια παραλία της Νεκράς θάλασσας να επιλέξουμε για μια βουτιά; Διευκρινίζω ότι δεν θα διενυκτερεύσουμε εκεί σε κάποιο ξενοδοχείο...
Εμείς επειδή είμαστε 4 άτομα νοικιάσαμε αυτοκίνητο και συμφέρει. Η δημόσια συγκοινωνία, απ' όσα διάβασα εδώ , δεν είναι και ό,τι καλύτερο!Καλημερα,ειμαι νεο μελος και καλα καλα δε ξερω ακομη που να στειλω την ερωτηση μου,οποτε γραφω εδω.
Επειδη σε 1βδομαδα φευγω για Aqaba και απο εκει wadirum,θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει πως γινεται να μεταβουμε απο αεροδρομιο στο wadi rum ευκολα και οικονομικα.
Ευχαριστω.
Καλημερα,και ευχαριστω που απαντησες.Εμείς επειδή είμαστε 4 άτομα νοικιάσαμε αυτοκίνητο και συμφέρει. Η δημόσια συγκοινωνία, απ' όσα διάβασα εδώ , δεν είναι και ό,τι καλύτερο!
Τι τιμή τα βρίσκεις;Καλησπέρα. Πότε θα πρέπει να βγάλω εισιτήρια με Ryain για τον Μάρτη νωρίς ακόμα δεν είναι;
γύρω στα 70 έκαστο με επιστροφή. Χωρίς τα πρόσθετα..Τι τιμή τα βρίσκεις;
Προσωπικά θα τα έκλεινα. Δεν ξέρω αν θα βγουν πάλι προσφορές (εγώ είχα πάει με 40 ευρώ). Είναι όντως αρκετά νωρίς αλλά η τιμή μου φαίνεται αρκετά καλή οπότε θα το ρίσκαρα.γύρω στα 70 έκαστο με επιστροφή. Χωρίς τα πρόσθετα..
Εγω που εκλεισα την προηγουμενη εβδομάδα για Νοέμβριο τα εκλεισα με 66 +χειραποσκευή +θεσεις αρα νομίζω πως τα 70 καλά είναι . φαντάζομαι στη χειρότερη να χάσεις ενα 20 εάν πέσουν οι τιμές~! Βέβαια δεν νομίζω πως αν περιμένεις και λίγο θα αυξηθούν ιδιαίτερα !!!γύρω στα 70 έκαστο με επιστροφή. Χωρίς τα πρόσθετα..
Περισσότερο μ' ενδιαφέρει μήπως αυξηθούν επειδή ο Μάρτης είναι δημοφιλής μήνας για Ιορδανία, θέλει παρακολούθηση. Για 7 μέρες έκλεισες? Σκέπτομαι για 11, (σύμφωνα με το πρόγραμμα της επιστροφής της Ryain) για να μην έχω το άγχος να τα προλάβω όλαΕγω που εκλεισα την προηγουμενη εβδομάδα για Νοέμβριο τα εκλεισα με 66 +χειραποσκευή +θεσεις αρα νομίζω πως τα 70 καλά είναι . φαντάζομαι στη χειρότερη να χάσεις ενα 20 εάν πέσουν οι τιμές~! Βέβαια δεν νομίζω πως αν περιμένεις και λίγο θα αυξηθούν ιδιαίτερα !!!