• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Ταξίδι στην Ευρώπη - 3ήμερο Αγ.Πνεύματος!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εννοει οτι δεν του αρεσει και στη θεση σου θα ειχε διαλεξει κατι καλυτερο.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...

al patsino

Banned
Sebastiengr said:
Λονδίνο έχω πάει, Παρίσι θέλω να διαθέσω περισσότερες μέρες...
Τόσο χάλια θα είναι ρε παιδιά η Σόφια δηλαδή??? :(:(:(:(:(
Έλα καλα είναι για δυο μερεσ κάτι το διαφορετικό θα δεις ,μόνο να μην σε πειράζει η αγένεια και οι μουτρομενη Βούλγαροι !

paefstra

Member
, Παρίσι θέλω να διαθέσω περισσότερες μέρες...
Τόσο χάλια θα είναι ρε παιδιά η Σόφια δηλαδή??? :(:(:(:(:(
Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου. Έχεις 3 μέρες και κάποια λεφτά για ξόδεμα. Αν δε φτάνουν, πας αργότερα για περισσότερες μέρες.
Αφού όμως αποφασίσεις να φας τις μέρες και τα λεφτά, γιατί πας κάπου που δεν τρελλαίνεσαι και πολύ;

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ναι, η Σοφια δεν λεει και τιποτα...Αλλα αφου εχεις ηδη κλεισει τωρα... τι οφελει να το λεμε;

marquis

Member
Μετά από τις προτάσεις που παρατέθηκαν, κι αφού απέρριψες και την Βαρσοβία, δε μπορώ να καταλάβω ούτε γω με ποια λογική επέλεξες τη Σόφια. Εντάξει δεν είναι άσχημη πόλη, και θα περάσεις μια χαρά για ένα σαββατοκύριακο,αλλά είναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα σε αεροπορικά για να την επισκεφτείς, δεδομένου ότι υπάρχουν πολύ ομορφότερες πόλεις από αυτήν στον κόσμο. Αφού τα έκλεισες όμως τώρα, καλά να περάσεις, κι αν θέλεις καμια πληροφορία εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!

al patsino

Banned
marquis said:
Μετά από τις προτάσεις που παρατέθηκαν, κι αφού απέρριψες και την Βαρσοβία, δε μπορώ να καταλάβω ούτε γω με ποια λογική επέλεξες τη Σόφια. Εντάξει δεν είναι άσχημη πόλη, και θα περάσεις μια χαρά για ένα σαββατοκύριακο,αλλά είναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα σε αεροπορικά για να την επισκεφτείς, δεδομένου ότι υπάρχουν πολύ ομορφότερες πόλεις από αυτήν στον κόσμο. Αφού τα έκλεισες όμως τώρα, καλά να περάσεις, κι αν θέλεις καμια πληροφορία εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!
Ο άνθρωπος πηγαίνει μόνος ΣΟΦΙΑ χωρης γυναίκα άρα έχει και αλλα πράγματα εκει :):)

Sebastiengr

Member
Ρε παιδιά πέρα από την πλάκα τώρα, με έχετε ρίξει λίγο. Οκ, ένα ταξίδι είναι, ας μη το κρίνουμε πριν καν αρχίσει.... Έχω θετικό προαίσθημα.

Όσο για το φίλο που λέει κάτι για χωρίς γυναίκα και κάτι τέτοια, τι να πω...

Τεσπα.. θα δείξει..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα