Ελβετία Ταξίδι στην Ελβετία

blade_

Member
Μηνύματα
213
Likes
223
Καλησπέρα σας! Θα πάμε κ εμείς με μωρό Ζυρίχη τέλος Οκτωβρίου και σκέφτομαι να πάμε με τρένο στο Κολμάρ! Είναι εύκολη διαδικασία;;; Επίσης αξίζει να βγάλουμε day pass εφόσον σκοπεύουμε να κινηθούμε μόνο στο κέντρο της Ζυρίχης με τα πόδια; Μια μέρα θα πάμε Βασιλεία και μια Κολμάρ... Εν τω μεταξύ μου βγάζει με IC από Ζυρίχη για Κολμάρ 140€ το άτομο πήγαινε έλα...δλδ θέλουμε 280€ το ζευγάρι για να πάμε 2 ώρες με το τρένο; Πάμε καλά;;;
Είναι ακριβές οι μεταφορές τους. Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, κοιτάξτε το blablacar και αν σας εξυπηρετεί το flixbus
 
Μηνύματα
23
Likes
8
Θα μείνουμε 4 βραδιά εκ των οποίων τις δύο μέρες σκεφτόμαστε να τις κάνουμε ημερήσιες εκδρομές, τη μία στη Βασιλεία κ την άλλη στο Κολμάρ. Το αυτοκίνητο δεν το σκέφτηκα γιατί δεν έχουμε οδηγήσει σε χώρα εκτός Ελλάδας κ Κύπρου κ λίγο με αγχωνει. Επίσης το μωρό θα χρειαστεί καθισματακι αυτοκίνητου για τη μετακίνηση του πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αεροπορικώς.
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.271
Likes
6.461
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Επίσης το μωρό θα χρειαστεί καθισματακι αυτοκίνητου για τη μετακίνηση του πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να μεταφέρουμε αεροπορικώς.
Οι περισσότερες αεροπορικές επιτρέπουν τη μεταφορά παιδικού καθίσματος δωρεάν. Διαφορετικά μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία ενοικίασης να σας προμηθεύσει ένα για τις ημέρες που θα το χρειαστείτε.
 

dammys

Member
Μηνύματα
424
Likes
848
Θα πρότεινα 1 μέρα Βασιλεία + Κόλμαρ και 1 μέρα Λουκέρνη. Η Βασιλεία θέλει 2-3 ώρες να δεις τα βασικά (Δημαρχείο,Μπαλκόνι του Ρήνου, κόκκινα κτίρια κτλ ) και το Κόλμαρ 2-3 ώρες επίσης.. Και Λουκέρνη είναι πανέμορφη και κοντά. Βέβαια τέλη Οκτωβρίου είναι μικρή μέρα αλλά σκεφτείτε το.
Τέλος Ζυρίχη πανέμορφη αλλά πόλη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.537
Μηνύματα
900.136
Μέλη
39.271
Νεότερο μέλος
seva81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom