fotast
Member
Το θέμα είναι ότι μεταξύ 4ης και 7ης ημέρας(ακόμη και αν ισχύει για όλους)δεν ήσασταν στην χώρα.΄Ετσι δεν είναι;Επομένως πρέπει να αποδείξετε με κάποιον τρόπο ότι φύγατε την τρίτη ημέρα(17/1).
Έτσι δεν ήμασταν στη χώρα ! Δε διευκρινίζει όμως τελικά αν είναι αυτός ο λόγος που μπήκε το πρόστιμοΤο θέμα είναι ότι μεταξύ 4ης και 7ης ημέρας(ακόμη και αν ισχύει για όλους)δεν ήσασταν στην χώρα.΄Ετσι δεν είναι;Επομένως πρέπει να αποδείξετε με κάποιον τρόπο ότι φύγατε την τρίτη ημέρα(17/1).
Στείλε τους τα εισιτήρια του τρένου και ενημέρωσε μας αν θες.Έτσι δεν ήμασταν στη χώρα ! Δε διευκρινίζει όμως τελικά αν είναι αυτός ο λόγος που μπήκε το πρόστιμο
θα σε συμβούλευα να μην μπεις ξανά στην Ιταλία με το ίδιο αμάξι που έφαγες το πρόστιμο.οπως περιμενουν και οι ιταλοι τα προστιμα απο τροχαιες παραβασεις
Με ανταλλαγή mail θα πρέπει να διευκρινισθεί και να λυθεί το θέμα.Έτσι δεν ήμασταν στη χώρα ! Δε διευκρινίζει όμως τελικά αν είναι αυτός ο λόγος που μπήκε το πρόστιμο
Το ελπίζω γιατί 400 ευρώ για το ζευγάρι των φίλων μου απο το πουθενά είναι κάπως…Με ανταλλαγή mail θα πρέπει να διευκρινισθεί και να λυθεί το θέμα.
Το γράφει στο έγγραφο που μας έστειλαν ότι αυτή η υποχρέωση ισχυει για ανεμβολιαστουςΧωρις να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, έχω κλείσει και εγώ εισιτήρια για τον Μάρτιο και κατά καιρούς το τσεκάρα, είχα δει ότι από 16.12 είχε αρχίσει αυτό το μέτρο και το 2ο τεστ μεταξύ 4ης και 7ης ημέρας ήταν για όλους. Δεν ξέρω πότε έληξε, εγώ σήμερα το είδα στο reopen Europa.
Μπείτε στο site της Aegean. Γράφει για όλες της χωρεςΧρειάζεται να κάνω rapid ή pcr για το ταξίδι μου στην Ελβετία; Είμαι εμβολιασμένη δις
Rapid 24ωρου ή PCR
Ευχαριστώ πολύ. Γράφει αυτό COVID-19 Τεστ ή Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Απόδειξη Ανάρρωσης οπότε φτάνει το πιστοποιητικό μουΜπείτε στο site της Aegean. Γράφει για όλες της χωρες