Τελευταία επικαιροποίηση: 29-12-2021παιδιά sos, δεν έχω χρόνο να το ψάξω.. θα χρειαστεί να μεταβεί ο πεθερός μου με τον κουνιάδο μου για λόγους υγείας στην Ελβετία. ο κουνιάδος μου ειναι ανεμβολίαστος , με πιστοποιητικο νόσησης ομως το οποίο ληγει 31/1/2022 . Θέλει να κάνει το εμβόλιο, ξέρετε τι ισχύει και αν προλαβαίνει? και αν χρειάζεται γενικά να κάνεις τεστ ακόμα και αν εισαι εμβολιασμένος για να πας Ελβετια.. το ταξιδι θα γινει μέσα Φλεβάρη. Ευχαριστώ..
ναι το είχαμε συμπληρωσει και ανεβασει στη swiss, λογικα από κει βρηκαν και τα στοιχεια μαςΤο αντίστοιχο ελβετικό Plf είχε συμπληρωθεί και αν ναι, είχε κάποιο ερώτημα σχετικά με τις ημέρες διαμονής; Θα προσθέσω και κάτι που δεν γνωρίζω, μήπως εφόσον στείλετε τα εισιτήρια του τρένου λυθεί το θέμα? Μήπως θεωρούσαν ότι είστε ακόμα εντός της χώρας?
Αστους να περιμενουν , οπως περιμενουν και οι ιταλοι τα προστιμα απο τροχαιες παραβασειςΤο πρόστιμο είναι 200 ευρώ ανά άτομο... ακόμα και εντός της χώρας να θεώρησαν ότι ήμασταν η υποχρέωση για 2ο ραπιντ ίσχυε για ανεμβολίαστους... δε μπορώ να καταλάβω
Χωρις να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, έχω κλείσει και εγώ εισιτήρια για τον Μάρτιο και κατά καιρούς το τσεκάρα, είχα δει ότι από 16.12 είχε αρχίσει αυτό το μέτρο και το 2ο τεστ μεταξύ 4ης και 7ης ημέρας ήταν για όλους. Δεν ξέρω πότε έληξε, εγώ σήμερα το είδα στο reopen Europa.Το πρόστιμο είναι 200 ευρώ ανά άτομο... ακόμα και εντός της χώρας να θεώρησαν ότι ήμασταν η υποχρέωση για 2ο ραπιντ ίσχυε για ανεμβολίαστους... δε μπορώ να καταλάβω