• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Ταξίδι στην Βαλτική

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Πρώτο βράδυ στη Riga θέλαμε ένα ξενοδοχείο οικονομικό και κοντά στο Σταθμό Λεωφορείων και μείναμε στο Hanza Hotel. Μακριά!!!!!!!!
Στο Ελσίνκι μείναμε στο Ax Hotel, το οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Και για τα 2 ξενοδοχεία, αν μπείτε στο booking και κοιτάξετε
τις τελευταίες κριτικές, τα γράφω αναλυτικά.

Για τα υπόλοιπα 2 θα επανέλθω αφού αφήσω κριτική στο booking. Αν κάποιος "βιάζεται" ας μου στείλει pm.
Τα έγραψα και στο booking,
Λερωμένη με ούρα λεκάνη, τρίχες στο ντους από προηγούμενους, σκόνη στις επιφάνειες, μέτριο πρωινό που η μια και μόνη υπάλληλος απλά μαζευε τα πιάτα χωρίς να καθαρίσει τα τραπέζια με τα σουβέρ.
Βασικά πράγματα θεωρώ.
Έμεινα κι εγώ στο Hanza φέτος, αρχές και μέσα Ιουλίου. Το έκλεισα με βαριά καρδιά, για να μη χαλάσω την παρέα, παρότι με ανησυχούσε όπως το έβλεπα στο booking. Χωρίς να θεωρώ ασήμαντα αυτά που αναφέρεις, η προσωπική μου εμπειρία τελικά ήταν θετική. Επιβλητικό κτίριο, μεγάλα καθαρά δωμάτια (standard) που έτυχε να είναι και σε ψηλό όροφο - με θέα πλατεία και οροφή ναού το ένα, γωνιακό με δύο παράθυρα το άλλο -, αναπαυτικά κρεβάτια ενώ στο booking φαίνονταν να βουλιάζουν, ενδιαφέρον πρωινό, ήσυχη τοποθεσία - ίσως παραείναι ήσυχη αν πρέπει να επιστρέψεις μόνος βράδυ - σε περπατήσιμη απόσταση από την παλιά πόλη, εύκολο παρκάρισμα και τιμή άπαιχτη. Αν πρέπει να επισημάνω κάτι αρνητικό ως προς την καθαριότητα/υγιεινή, είναι πως και τις δύο φορές πέτυχα ραγισμένους νιπτήρες, μάλλον τους βγήκαν ελαττωματικοί, όμως θα έπρεπε να τους έχουν αντικαταστήσει. Πάντως το "Μακριά!" δεν το συμμερίζομαι, από τη δική μου διαμονή συστήνω το Hanza ως value per money.

Αν δεν έγραφες εδώ την εμπειρία σου, λίγοι θα ψάχναμε στο booking για έναν Έλληνα με άγνωστο όνομα που έχει αφήσει κριτική συγχρόνως για τα δύο ξενοδοχεία.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom