Καλησπέρα κ χρόνια πολλά! Εκλεισα κ εγώ ραντεβού στην πλατφόρμα αυτή για pcr. Γνωρίζει κάποιος πόσες ώρες θέλει για να βγει το αποτέλεσμα; Γίνεται να κλείσω κ αντίστοιχο ραντεβού στο αεροδρόμιο; Έχουμε εισιτήρια για όπερα κ μου στείλανε μνμ ότι θέλει κ pcr για να μπεις… Θέλει κ στα μουσεία ή μόνο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού;Καλημέρα, άρτι αφιχθείς από Βιέννη.
- Τόσο τα Antigen όσο και τα PCR είναι δωρεάν για όλους.
- Η καλύτερη επιλογή για walk-in test είναι τα test center στην στάση μετρό Stubentor U (1 στάση μακριά από Stephansplatz με U3)
- Μπαίνετε στο link: https://coronavirus.wien.gv.at/teststrasse-stubentor/ , επιλέγετε Antigen ή PCR και προχωράτε σε εγγραφή.
- Αφού την ολοκληρώσετε, θα βγεί ένα qr code που θα πρέπει να το δείξετε στον υπάλληλο που κάνει τα τεστ
- Τελευταίο βήμα είναι να κλείσετε ραντεβού (μέρα και ώρα)
- Στο Antigen τα αποτελέσματα βγάινουν περίπου σε 15-20 λεπτά και μπορείτε να περιμένετε για να πάρετε και εκτυπωμένο έγγραφο με τα αποτελέσματα στα Αγγλικά και Γερμανικά.
Εχετε κάνει εμβόλιο?? Για το αεροδρόμιο θα ήθελα κ εγώ να μάθω... Έστω αν γίνεται ραπιτ....κ σε πόση ώρα βγαίνει...μιας κ είμαστε 4....Καλησπέρα κ χρόνια πολλά! Εκλεισα κ εγώ ραντεβού στην πλατφόρμα αυτή για pcr. Γνωρίζει κάποιος πόσες ώρες θέλει για να βγει το αποτέλεσμα; Γίνεται να κλείσω κ αντίστοιχο ραντεβού στο αεροδρόμιο; Έχουμε εισιτήρια για όπερα κ μου στείλανε μνμ ότι θέλει κ pcr για να μπεις… Θέλει κ στα μουσεία ή μόνο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Ναι έχω κάνει το εμβόλιο. Όχι τρίτη δόση ακόμη. Από ότι έχω δει σε παλαιότερες αναρτήσεις, περίπου 20 λεπτά.Εχετε κάνει εμβόλιο?? Για το αεροδρόμιο θα ήθελα κ εγώ να μάθω... Έστω αν γίνεται ραπιτ....κ σε πόση ώρα βγαίνει...μιας κ είμαστε 4....
Εμείς έχουμε κάνει κ την τρίτη δόση... Άραγε βρίσκατε αν γινεται στο αεροδρόμιο της Βιέννης????Ναι έχω κάνει το εμβόλιο. Όχι τρίτη δόση ακόμη. Από ότι έχω δει σε παλαιότερες αναρτήσεις, περίπου 20 λεπτά.
Γίνεται κ rapid και pcr με κόστος 25€ κ 69€ αντίστοιχα, αν θυμάμαι καλά… Δωρεάν ειναι μόνο στον σύνδεσμο που μας μοιράστηκε το μέλος που έβαλα στην παράθεση.Εμείς έχουμε κάνει κ την τρίτη δόση... Άραγε βρίσκατε αν γινεται στο αεροδρόμιο της Βιέννης????
Μπορείτε να με διορθώσετε αν κάνω λάθος....Γίνεται κ rapid και pcr με κόστος 25€ κ 69€ αντίστοιχα, αν θυμάμαι καλά… Δωρεάν ειναι μόνο στον σύνδεσμο που μας μοιράστηκε το μέλος που έβαλα στην παράθεση.
Αν δεν φιλοξενηθειτε σε σπιτι, στο καταλυμα ισχυουν αλλα:Μπορείτε να με διορθώσετε αν κάνω λάθος....
1. Στη Βιέννη μπαίνουμε με επιπλέον δόση... Κ τα μικρά παιδιά κάτω των 12 τπτ....
Εμάς μας ειπαν οτι τα αποτελέσματα θα τα πάρουμε με sms . Μέχρι στιγμής μόνο ένα κωδικό με 12 ψηφία πήραΚαλημέρα, άρτι αφιχθείς από Βιέννη.
- Τόσο τα Antigen όσο και τα PCR είναι δωρεάν για όλους.
- Η καλύτερη επιλογή για walk-in test είναι τα test center στην στάση μετρό Stubentor U (1 στάση μακριά από Stephansplatz με U3)
- Μπαίνετε στο link: https://coronavirus.wien.gv.at/teststrasse-stubentor/ , επιλέγετε Antigen ή PCR και προχωράτε σε εγγραφή.
- Αφού την ολοκληρώσετε, θα βγεί ένα qr code που θα πρέπει να το δείξετε στον υπάλληλο που κάνει τα τεστ
- Τελευταίο βήμα είναι να κλείσετε ραντεβού (μέρα και ώρα)
- Στο Antigen τα αποτελέσματα βγάινουν περίπου σε 15-20 λεπτά και μπορείτε να περιμένετε για να πάρετε και εκτυπωμένο έγγραφο με τα αποτελέσματα στα Αγγλικά και Γερμανικά.