Μαζί λογικά φεύγουμε από ελ.Με Wizz, στις 15:10
Μαζί λογικά φεύγουμε από ελ.Με Wizz, στις 15:10
Μπήκα στο site της ίδιας της αεροπορικής όπου είχα κάνει κράτηση τα εισιτήρια και υπήρχε η δυνατότητα για rebooking με επιλογή άλλων ημερών (επέλεξα ακριβώς ίδιες ημερομηνίες για άλλο μήνα). Δεν έμπλεξα με τηλ. κέντρα, mails ή άλλες διαδικασίες.Καλημέρα! Σου απάντησαν άμεσα; Γιατί εμένα από το Σάββατο που τους έχω στείλει nada...
Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!Μπήκα στο site της ίδιας της αεροπορικής όπου είχα κάνει κράτηση τα εισιτήρια και υπήρχε η δυνατότητα για rebooking με επιλογή άλλων ημερών (επέλεξα ακριβώς ίδιες ημερομηνίες για άλλο μήνα). Δεν έμπλεξα με τηλ. κέντρα, mails ή άλλες διαδικασίες.
Μεγαλη μπουκια φαε, κλεινει και η Σλοβακια για 2 εβδομαδες.Εκεί δεν βλέπω να κρατάει πάνω απο 20 μέρες
Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές τους είναι τεράστιο budget για την τουριστική τους (και όχι μόνο) οικονομία
15 Δεκεμβρη θα ανοίξουν
Λεωφορειο flixbus.Υπάρχει επιλογή από αεροδρόμιο Βιέννης με λεωφ. ή τρένο απευθείας σε Βουδαπέστη
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύΛεωφορειο flixbus.
Τίποτα νεοτερο για το λοκνταουν;; Θα το κρατησουν λογικα μεχρι της 12 του μηνα;
Δεν νομίζω να υπάρχει μέλος του φόρουμ που να γνωρίζει εκ των έσω τι θα αποφασίσει η αυστριακή κυβέρνηση και πότε (και να είχαμε κάποιον, με την παραίτηση του πρωθυπουργού χθες μπορεί να χάλασε το κονέ).Υπαρχει καποιο νεο σχετικα με το lockdown στην αυστρια;