Δε νομιζω να φταίει το μέρος, χαχα. Πάντως είναι αγαπημενη μου πόλη, φυσικά έχει πολλά να δείς, Μουσεία, γειτονιές, καταστήματα, βόλτες, εστιατόρια, το Bernabeu, πολλά πράγματα. Μπορείς ακόμα και χαμάμ να κάνεις, σε ένα πολύ ωραίο μέρος το Medina Mayit,μπορείς να πας και εκδρομή στο Τολέδο ή σε άλλη κοντινή πόλη.Χαχαχα κι εγω Μαδριτη εχω κλεισει! Λες να ειναι το μέρος τελικά που πριν πας χωρίζεις? Για πες μου γενικά έχεις να δεις και να κάνεις αρκετά? Γενικά η αίσθηση πώς είναι? Απλώς επειδή είναι και περίοδος εορτών φοβάμαι μην μελαγχολήσω μόνος σε μια ξένη πόλη...
Και μονος θα περασεις καλα φιλε μου. Θα πηγαινεις οπου εσυ θελεις , οτι ωρα εσυ θελεις, και γενικα δεν θα εχεις καπιον αλλον διπλα σου που δεν θα ταυτιζονται οι αποψεις σας. Καλα για γκρουπακι απο γραφειο δεν το συζητω ! Εκτος οτι θα βγει ακριβο θα σε πηγαινουν οπου αυτοι θελουν . Εσυ για που σκεφταισε να πας; Ευρωπη η και εκτος;Λοιπόν...τελειωνω το στρατιωτικό μέσα Αυγούστου και θέλω μέχρι να Χριστούγεννα να πάω κάπου αλλά παρέα δεεε.. Προβλέπεται μάλλον!! Σκέψεις γυρίζουν στο μυαλό μου για κάποια γκρουπακια ομαδικά που δημιουργούνται μέσω φβ, από την άλλη solo που το έχω σκεφτεί πόσες φορές κολλάω στο τέλος κ δε το παίρνω απόφαση ! Δε ξέρω γιατί αλλά .. Για κάποιο λόγο σκέφτομαι ότι θέλω να το ευχαριστηθώ με κάποιον/α άτομα είτε 1,2 είτε παραπάνω γιατί με πιάνουν τα ψυχολογικά μου ώρες ώρες και τρελαίνομαι .. Από την άλλη θέλω να τολμήσω πράγματα! μάλλον αυτός ο στρατός πάει να με αποτελειωσει
Υ. Γ Κανονίζουμε από εδώ κάνα γκρουπακι για πουθενά; έχει ξανααναφερθει αλλά μένει στάσιμο.. Ίσως οι διαχειριστές θα έπρεπε να το δουν ζεστά να κάνουμε λίγο χαμό
Λοιπόν...τελειωνω το στρατιωτικό μέσα Αυγούστου και θέλω μέχρι να Χριστούγεννα να πάω κάπου αλλά παρέα δεεε.. Προβλέπεται μάλλον!!