• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό από τον καναπέ σας

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ο καθένας μπορεί πλέον να ταξιδέψει στην αχανή ρωσική τάιγκα, στα βαθιά μπλε νερά της τεράστιας λίμνης Βαϊκάλης και στις στέπες της Σιβηρίας – χωρίς να σηκωθεί καν από τον καναπέ του – χάρη σε ένα νέο site που δημιούργησαν από κοινού η Google και οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι. Δίνει τη δυνατότητα στους «ταξιδιώτες της πολυθρόνας» να παρακολουθήσουν με την άνεσή τους όλο το μήκος της διαδρομής μέσω web-κάμερας.

«Δεν χρειάζεστε παρά μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορείτε να ταξιδέψετε…σε επτά χρονικές ζώνες, σε 12 περιοχές, σε 87 χωριά.
Δείτε τα πιο όμορφα τοπία στη Ρωσία από το παράθυρο του τρένου, που διασχίζει 9.000 χιλιόμετρα, χάρη σε 150 ώρες βίντεο», αναφέρει ανακοίνωση των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία.

η συνέχεια του άρθρου Ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό από τον καναπέ σας | Τεχνολογία | Ελευθεροτυπία

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αρχηγέ, το έχω το πιστοποιητικό Α38 ! (αφού τους έβαλα να πάρουν το Α39 !)

κανόνισε, ε ?...:cool:

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
thanx πολυ ενδιαφερον! εδω κ καιρο μου κλεινει το ματι ο υπερσιβηρικος...

Vito

Member
Αρκετά ενδιαφέρουσα εφαρμογή!! Αν και είδα λίγο άλλά επιλεκτικά κάποια σημεία, μου έφερε αναμνήσεις από το ταξίδι που είχα κάνει...Παρόλο που τα είδα τελείως διαφορετικά!..ήταν όλα άσπρα, Φλεβάρης μήνας!!!

Bahari

Member
Πολύ ενδιαφέρον, ευχαριστούμε! Τα καταπληκτικά βιντεάκια βλέπω να ανάβουν φωτιές... :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom