Βρε παιδια take it easy! Απο την παρέα εξαρταται πως θα περάσετε!
Μου ξυπνάνε μνήμες απο μαρτυρικές διακοπές στην Σκιαθο οπου ένα μελος της παρέας κοιτουσε το ρολόι κ μόνο οταν εγραφε 6 το πρωι έδινε το εναυσμα να φυγουμε απο κάτι τραγικά κλαμπ με ελληναδικα ενώ εγω ήμουν μεταλλου!
Από τότε καταλαβα οτι μόνο η παρέα μετραει! Εχω γυρίσει χαραμα απο διασκεδαση στην Αναφη κ στις 11 στην Ιο επειδή είχαμε μικρό παιδί.
Αφου σας εχει ψήσει πηγαίνετε Ιο γιατί αν τυχον γυρίσετε 5 παρα στην Παρο, θα κλαιτε για το τι χασατε.
Αν συνεχίσω (απο διαστροφή) να διαβάζω αυτο το νημα θα πάω εγώ για βοήθεια εκει που εννοεις!Αν τα μπαράκια κλείνουν 4 ή 6 είναι αδιάφορο με το αν θα περάσετε καλά. Καλά θα περάσεις αν αφεθείς να απολαύσεις τις διακοπές σου, σε όποιο ρυθμό κι αν είναι αυτές. Αν δεν αποβάλλεις το άγχος, αν είσαι με το ρολόι στο χέρι για το πότε θα κλείσει ένα μπαρ ή τι ώρα θα πας για ύπνο, μάλλον το 'χεις χάσει το παιχνίδι.
Πάντως, αν ήσουν μεγαλύτερη θα έλεγα ότι χρειάζεσαι άλλου τύπου βοήθεια, όχι αυτή του φόρουμ, αλλά αναγνωρίζω την εφηβική ανυπομονησία. Και για να κλείσω, όπου και να πάτε θα περάσετε καλά. Στην απίθανη περίπτωση, όμως, που δεν περάσετε καλά, δεν θα φταίει η επιλογή του προορισμού. Οπότε, απλά κούλαρε (αν το λένε αυτό ακόμη ).
Μου ξυπνάνε μνήμες απο μαρτυρικές διακοπές στην Σκιαθο οπου ένα μελος της παρέας κοιτουσε το ρολόι κ μόνο οταν εγραφε 6 το πρωι έδινε το εναυσμα να φυγουμε απο κάτι τραγικά κλαμπ με ελληναδικα ενώ εγω ήμουν μεταλλου!
Από τότε καταλαβα οτι μόνο η παρέα μετραει! Εχω γυρίσει χαραμα απο διασκεδαση στην Αναφη κ στις 11 στην Ιο επειδή είχαμε μικρό παιδί.
Αφου σας εχει ψήσει πηγαίνετε Ιο γιατί αν τυχον γυρίσετε 5 παρα στην Παρο, θα κλαιτε για το τι χασατε.
Last edited: