Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμείς καλώς κακού θέλουμε ξενύχτι όσο να ναι δεν ήξερα ότι στην Νάουσα τα μαγαζιά κλείνουν 3-4 όπως και να χει έχω παρατηρήσει ότι είναι τα περισσότερα μπαράκια(τρύπες ) αν ισχύει δεν ξέρω. Παρόλαυτα και μέσα στην μέρα μας θέλουμε το την παραλία και μετά το beach club. Η απορία είναι μου είναι η εξής στην ηλικία μας που μαζεύει περισσότερο κόσμο ? Κατά δεύτερων γιατί στην Ίο το προμοταρουν περισσότερο τα τελευταία χρόνια και γίνεται χαμός ? Με τις απαντήσεις σε αυτό το σάιτ λόγω του ότι θα πάνε Μήλο μετά από ότι φαίνεται θα κινηθούμε προς ΊοΠρώτα πρέπει μας πεις εσύ τι θεωρείς ότι είναι το "καλά"..
Ναι αλλά στην Ίο είναι ακατέργαστο. Απλά δεν ακουμπάς.Και στα δυο νησια τα φθηνα σφηνακια ειναι πετρελαιο.
Δε κλείνουν όλα 3-4. Έχει και τα κλαμπ δίπλα στο ποτάμι, πριν τα λεωφορεία που κρατάνε μέχρι το πρωί. Μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για τη Πάρο, μετά τη Μύκονο ίσως το νο2 σε διασκέδαση.δεν ήξερα ότι στην Νάουσα τα μαγαζιά κλείνουν 3-4 όπως και να χει έχω παρατηρήσει ότι είναι τα περισσότερα μπαράκια(τρύπες ) αν ισχύει δεν ξέρω
Ίο και Πάρο. Μη σε αγχώνει. Τη μια χρονιά θα πάτε στο πρώτο, την άλλη στο δεύτερο (ή ανάποδα), συνθήθως έτσι γίνεται.στην ηλικία μας που μαζεύει περισσότερο κόσμο ?
Δε ξέρω, που ακριβώς τη προμοτάρουν; Ίσως επειδή είναι φθηνότερη, τι να πω.γιατί στην Ίο το προμοταρουν περισσότερο τα τελευταία χρόνια και γίνεται χαμός ?
Κοντά είναι και η Ίος αλλά και η Πάρος, με τα φθηνότερα σχετικα πλοία να πηγαίνουν και στα δύο. Οτι και να διαλέξετε καλό είναι, ειδικά μετά τη Μήλο που θα σας λείψει η διασκέδαση!λόγω του ότι θα πάνε Μήλο μετά από ότι φαίνεται θα κινηθούμε προς Ίο
Το καταλαβαίνω κ το χαίρομαι απόλυτα. Εξάλλου, όπως συχνά έλεγα κ λέω σε μαθητές μου, είναι καλό στον αγώνα των πανελληνίων και γενικότερα των εξετάσεων που δίνετε, να σκέφτεστε τα 'ωραία και χαλαρά που θα έρθουν μετά τον αγώνα'.περισσότερο ο ενθουσιασμός και όχι το άγχος
Μηπως θυμασαι οτι η καλυτερη φαση του ξενυχτιου αρχιζε μολις εκλειναν ολα τα μαγαζια ως το πρωι?Διαβάζοντας λίγο τα τελευταία posts αυτού του thread, με έπιασε μια μελαγχολία. Ως "47χρονο πουρό" που είμαι τώρα, κάθομαι κ σκέφτομαι πόσο χύμα σκεφτόμασταν κ αποφασιζαμε τις διακοπές μας όταν ήμουν 18 η 19, ή 20, χωρίς πραγματικά να μας νοιαζουν πολλά πολλά! Φυσικά μιλάμε για εποχές προ ίντερνετ, και για εποχές με σαφεστερα μικρότερα τουριστικά ρεύματα στα νησιά, αλλά από την άλλη να βλέπω φρέσκα αγόρια κ κορίτσια να γίνονται ολιγον control freaks με οργάνωση διακοπων ένα χρόνο πριν, δεν ξέρω .
Έρχονται στιγμές που μου λείπει η απλότητα σε κάποια πράγματα . Εκκληση: γλυκιά μου νεολαία (και το εννοώ απόλυτα, γιατί γενικά τη γουστάρω αυτή τη γενιά, πολύ περισσότερο από τη δική μου), μην περιπλοκοποιειται τη ζωή από τόσο νωρίς
Ακριβώς, με άραγμα με μπύρες κ μαυροδάφνες στην παραλία μέχρι να δούμε τον ήλιο να ξεπροβάλλειΜηπως θυμασαι οτι η καλυτερη φαση του ξενυχτιου αρχιζε μολις εκλειναν ολα τα μαγαζια ως το πρωι
Ιος με χιλιαΧαχα μόλις ξαναμπήκα γιατί διάβαζα όντως έχουν αλλάξει οι εποχές και πλέον δεν ζούμε όπως εσείς που βγαίνατε ακόμη και πριν την ενηλικίωση είναι διαφορετικά και προς το χειρότερο πιστεύω. Πάντως χαίρομαι που ζήσατε αυτή την ηλικία όσο πιο καλά γίνεται και τώρα την αναπολείτε
Κάτι ακόμα η δική σας άποψη Πάρος η Ίος καλύτερα ? Θέλουμε νυχτερινή ζωή κατά κύριο λόγο αλλά και beach club το πρωί