• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδι μέλιτος

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στην παρέα έχω διαβάσει όμως πολλές από τις ιστορίες σας
θα ήθελα τις γνώσεις όσο αναφορά ένα ταξίδι που Θέλουμε να σχεδιάσουμε με την σύντροφο μου μετά το γάμο μας το καλοκαίρι !!!!!! οι μέρες δεν μπορεί να είναι πολλές λόγω της μικρής που είναι το νέο μέλος εδώ και Θ μήνες !!!!!!!!!!
οι προορισμοί που έχουμε υπόψιν μας είναι οι έξης :
1) Βιετνάμ
2) άγιος Δομίνικος
3) κουβά άλλα ξεφεύγει λίγο η τιμή
4) Μπαλί άλλα πέρα το ότι είναι φτηνά δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα από ένα φιλικό ζευγάρι που πήγε
5) Ταϊλάνδη ?
6) Βραζιλία
θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με τις τοποθεσίες , τις τιμές και γενικά που είναι καλύτερα να πας , βασικό ζητούμενο και των 2 μας είναι η ξεκούραση (καταλαβαίνουν όσοι έχουν μικρο παιδί ) , άλλα να έχει και τπτ να κάνουμε μην είμαστε όλη μέρα χαλαροί σε μία παράλια και βαρεθούμε !!!!!!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα περιμένω τις απαντήσεις σας !!!!!!!!

αα είναι και το Τόκιο σαν προορισμός !!!!!!!!

Last edited by a moderator:

mourohavlos

Member
Καλωσήρθες, να σας ζήσει και η ώρα η καλή!!

Θα διευκόλυνες λίγο την κατάσταση εάν μας έλεγες σε τι budget κυμαίνεστε...
Από τα παραπάνω θα απέρριπτα σίγουρα τη Βραζιλία λόγω κόστους και λόγω του ότι χρειάζεται πολλές μέρες, καθώς και το Τόκυο, καθώς δεν είναι μέρος για "χαλάρωση", όπως θα προτιμούσατε.

Δες λίγα πραγματάκια εδώ: http://www.travelstories.gr/community/forums/Γαμήλια-Ταξίδια.167/

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
το budget είναι περίπου στα 3500 ευρό το Τόκιο το είπα για τον πολιτισμό !!!!!

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
Οι προορισμοι που αναφερεις μοιαζουν λιγο πολυ μεταξυ τους. Δεν εχω παει ποτε Αγιο Δομινικο αλλα εχω διαβασει οτι περα απο τις σμαραγδενιες παραλιες εχει απιστευτα δαση και φυσικο περιβαλλον. Που σημαινει και ποικιλια δραστηριοτητων, εξερευνησης κλπ.
Απο την αλλη, το Βιετναμ εκτος απο τις παραλιες, τις δραστηριοτητες και το υπεροχο φυσικο περιβαλλον εχεις την ευκαιρια να γνωρισεις μια τελειως διαφορετικη καθημερινοτητα και νοοτροπια ανθρωπων. Εξαρταται ποσες μερες θα λειπετε και σε περιπτωση που αποφασισετε το Βιετναμ σε συνδυασμο με Καμποτζη θα ηταν ενα ταξιδι-εμπειρια. Βεβαια, δεν ξερω γιατι...δεν το εχω πολυ στο μυαλο μου για ταξιδι του μελιτος. Δυσκολη αποφαση η επιλογη του ταξιδιου αλλα οπου και να καταληξετε θα ειναι κατι διαφορετικο και ιδιαιτερο.

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
βασικά Θέλουμε να συνδυάσουμε την χαλάρωση με διαφορετικό πολιτισμό και κακά τα ψέματα ένα τόσο μεγάλο και ακριβό ταξίδι δεν το κάνεις εύκολα !!!!!!! αξίζει να δεις το κάτι διαφορετικό πέρα από τις χρυσές παράλιες με τα τυρκουαζ νερά !!!!! τέτοιες παράλιες έχει και στους παξους που είναι 40 λεπτά από την Κέρκυρα που μένουμε !!!!!!!

Despinadmk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα... <3
Οοοοοο ιδιαιτερη αδυναμια στο Ιονιο... :clap:
Οποτε αν καταλαβα καλα, στρεφεστε προς Βιετναμ... Δηλαδη, βουρ για εισιτηρια?

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
από ένα γρήγορα ψάξιμο σε ταξιδιωτικά είναι ακριβά 9 μξερες στο Βιετνάμ ξεφαευγουν λίγο τα εισιτήρια !!! έχει πάει κάνει σ?

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Ήμουν στο Βιετνάμ τον Νοέμβριο του 2014. Τα εισιτήρια μπορεί να ξεφεύγουν λιγο αλλά γενικά τα παντα εκεί ειναι πολυ φθηνά και η χώρα ειναι πανέμορφη.

NIKOSROU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
Ρένα όσο αναφορά τα ξενοδοχεία έχει τπτ ιδιαίτερο δλδ 4* ας πούμε η είναι σε ποίο απλή φάση !!!!!
να φανταστώ ότι οι εκροδες στις στοές και σε εκείνον τον κόλπο με τα νησάκια ήταν μαγικές
από κόστος εκδρομών και γενικά το κόστος εκεί ?? ποσά λεφτά περίπου πρέπει να έχεις μαζί σου ??
Social

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
RENA ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΛΔ 4* ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΛΗ ΦΑΣΗ !!!!!
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΡΟΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΕΣ
ΑΠΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ?? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ??
Καλώς ήρθες.
Σύμφωνα με τους όρους του φόρουμ:
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα greeklish, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του.

Παρακαλώ μην ξαναγράψεις με κεφαλαία.

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Κοίταξε...το πόσα χρήματα θα έχεις μαζί σου ειναι υποκειμενικό όποτε δε θα σου πω ποσό. Απο κει και πέρα, ναι, το Halong bay, ήταν εντυπωσιακό, παρόλο που εμάς μας έπιασε τυφώνας και γυριςαμε Νωρίς. Τις στοές δεν τις είδα. Εμείς προσγειωθήκαμε Χο Τσι Μινχ και απο κει ανεβήκαμε σιγα σιγα προς τα πανω μεχρι που φτάσαμε στο Ανόι, απ όπου και φύγαμε. Ξενοδοχεία θα βρεις πολυ φθηνά με €20-€25 τα οποία ειναι μια χαρα καθαρά. Εμείς να φανταστείς στη hue (βρίσκεται κάπου στο μέσο της χώρας)μείναμε σ ενα ολοκαίνουργιο πολυτελέστατο ξενοδοχείο για €60 τη βραδιά. Στην Ευρώπη θα το πλήρωνες τουλάχιστον ενα €250/βράδυ. Εμενα το Βιετνάμ αποτελεί ενα απο τα καλύτερα μου ταξίδια, το οποίο θεωρηςα Οτι άνοιξε πολυ τους ορίζοντες μου, ίσως γιατι ήταν και το πρώτο διηπειρωτικό μου. Το αν θα το επέλεγα για μήνα του μέλιτος...ειναι αλλο θέμα. ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom