NIKOSROU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???????
- Ταξίδι-Όνειρο
- κουβα
καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στην παρέα έχω διαβάσει όμως πολλές από τις ιστορίες σας
θα ήθελα τις γνώσεις όσο αναφορά ένα ταξίδι που Θέλουμε να σχεδιάσουμε με την σύντροφο μου μετά το γάμο μας το καλοκαίρι !!!!!! οι μέρες δεν μπορεί να είναι πολλές λόγω της μικρής που είναι το νέο μέλος εδώ και Θ μήνες !!!!!!!!!!
οι προορισμοί που έχουμε υπόψιν μας είναι οι έξης :
1) Βιετνάμ
2) άγιος Δομίνικος
3) κουβά άλλα ξεφεύγει λίγο η τιμή
4) Μπαλί άλλα πέρα το ότι είναι φτηνά δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα από ένα φιλικό ζευγάρι που πήγε
5) Ταϊλάνδη ?
6) Βραζιλία
θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με τις τοποθεσίες , τις τιμές και γενικά που είναι καλύτερα να πας , βασικό ζητούμενο και των 2 μας είναι η ξεκούραση (καταλαβαίνουν όσοι έχουν μικρο παιδί ) , άλλα να έχει και τπτ να κάνουμε μην είμαστε όλη μέρα χαλαροί σε μία παράλια και βαρεθούμε !!!!!!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα περιμένω τις απαντήσεις σας !!!!!!!!
αα είναι και το Τόκιο σαν προορισμός !!!!!!!!
θα ήθελα τις γνώσεις όσο αναφορά ένα ταξίδι που Θέλουμε να σχεδιάσουμε με την σύντροφο μου μετά το γάμο μας το καλοκαίρι !!!!!! οι μέρες δεν μπορεί να είναι πολλές λόγω της μικρής που είναι το νέο μέλος εδώ και Θ μήνες !!!!!!!!!!
οι προορισμοί που έχουμε υπόψιν μας είναι οι έξης :
1) Βιετνάμ
2) άγιος Δομίνικος
3) κουβά άλλα ξεφεύγει λίγο η τιμή
4) Μπαλί άλλα πέρα το ότι είναι φτηνά δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα από ένα φιλικό ζευγάρι που πήγε
5) Ταϊλάνδη ?
6) Βραζιλία
θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με τις τοποθεσίες , τις τιμές και γενικά που είναι καλύτερα να πας , βασικό ζητούμενο και των 2 μας είναι η ξεκούραση (καταλαβαίνουν όσοι έχουν μικρο παιδί ) , άλλα να έχει και τπτ να κάνουμε μην είμαστε όλη μέρα χαλαροί σε μία παράλια και βαρεθούμε !!!!!!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα περιμένω τις απαντήσεις σας !!!!!!!!
αα είναι και το Τόκιο σαν προορισμός !!!!!!!!
Last edited by a moderator: