Γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ με εσάς ένα δίλημμα/προβληματισμό. Σκοπεύω να προγραμματίσω ένα ταξίδι τον Ιανουάριο (επέτειος γάμου). Πρώτη μου επιλογή είναι το Kitzbuhel. Για 4 ημέρες/3 διανυκτερεύσεις το ζευγάρι κοστίζει 650 ευρώ (πτήσεις - Lufthansa 99.59 euro/άτομο, τρένο Μόναχο-Kitzbuhel-Μόναχο 70 euro/άτομο, ξενοδοχείο 100euro/double room) συν 100 euro/ημέρα ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε. Φτάνουμε λοιπόν στα 1100-1200 ευρώ το ζευγάρι αλλά επειδή καλώς ή κακώς είμαι το αρσενικό της οικογένειας θα κοστίσει 1100-1200/το εν λόγω αρσενικό... Υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα το σκεφτόμουν 2η φορά. Έλα όμως που τον Ιανουάριο παντρεύουμε ένα ζευγάρι όπου το προυπολογισθέν κόστος ανέρχεται στα 3000 ευρώ ...Κάπου αρχίζει και ξεφουσκώνει η τσέπη μου. Θέλω όμως να πετύχω ένα ταξίδι εορτασμού επετείου όπως κάνουμε κάθε χρόνο και θέλω να πιστεύω θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως επιχειρήσω ταξιδάκι στην όμορφη Ελλάδα μας, οπότε κάνω κι εκεί ενα budget και αυτό που καταλήγω είναι περίπου 300 ευρώ πιο φθηνά. Βέβαια το αντίστοιχο ξενοδοχείο του Kitzbuhel κάπου στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κοστίσει σε καμία περίπτωση 100 ευρώ. Αξίζει λοιπόν να δώσω 300 ευρώ λιγότερα για να πάω σε ένα μέρος που δεν νομίζω να με χαροποιήσει ιδιαίτερα? Από την άλλη μήπως να προτιμήσω Ελλάδα (αλλά και πάλι που στην ευχή να πάω) διότι οι υποχρεώσεις μου (οι οικονομικές) θα είναι αρκετές εκείνο το διάστημα? Η Ελλάδα έχει θεωρώ περιορισμένους χειμερινούς προορισμούς όπότε οι τιμές θα είναι υψηλές παντού. Η Αυστρία από την άλλη διαθέτει πληθώρα επιλογών. Ψάχνω για εισιτήρια αεροπορικά και όταν βρίσκω προσφορές...ένα κλικ με χωρίζει από αυτές. Ελα όμως που αυτό το κλικ δεν μου βγαίνει πλέον διότι σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι όλα τα παραπάνω......Για αυτό το λόγο θα ήθελα....ένα χέρι βοηθείας από εσάς......