• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδι εξωτερικού, ταξίδι στην Ελλάδα, ή τίποτα από τα δύο?...

varioAthens

Member
Καλά, την απόφασή σου κατά βάθος την έχεις πάρει και το ξέρεις! Εννοείται εξωτερικό! Άλλωστε η διαφορά των 300€ δεν είναι και κάτι φοβερό!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
με τα λεφτα που διαθετεις οχι ενα, δυο ταξιδια στο εξωτερικο θα εκανα..με 1500 εκανα 35 μερες ταξιδι...και το δωρο των κουμπαρων μια καλη ιδεα, που εγω θα λατρευα ειναι να τους παρεις εισιτηρια για καποιο εξωτικο προορισμο...και αυτοι θα το εκτιμησουν και εσενα θα σου μεινουν λεφτα για ταξιδι....πηγαινε εξω και καλα να περασεις!!!

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Μένω κοντά σε χειμερινούς προορισμους και λόγω ενασχόλησης με το σκι τους επισκέπτομαι συνέχεια, θα σου έλεγα με κλειστά μάτια Αυστρία, γιατί στην Ελλάδα θα φας περίπου τα ίδια χρήματα.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Δε θα σου πω κάτι διαφορετικό από τους προηγούμενους. Αυστρία δαγκωτό!!
Νομίζω ότι αν δεν πας, θα το μετανοιώσεις πραγματικά. Όπως είπε και η Pandora "στα όνειρά σου μην υποχωρείς". Κόψε από κάτι άλλο (μα 3000?? :shock:....μήπως να γίνεις και δικός μου κουμπάρος? :haha:) και κάνε το ταξίδι που σχεδίασες.
Ό,τι κι αν αποφασίσεις τελικά, καλά να περάσεις!! :D

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Αυστρία και πάλι Αυστρία. Και άσε τους Έλληνες χειμερινούς ξενοδόχους να ψάχνονται.
Αλήθεια είναι αυτό......δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι Έλληνες τουρίστες οι οποίοι τους δίνουν τροφή...!!!

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
.......Η σχέση σου με τους κουμπάρους δεν αλλάζει είτε διαθέσεις 1000 είτε 3000 Ε.
Μην το λες αυτό...Έχω καεί στο χυλό και φτάσαμε να φυσάω και το γιαούρτι.....Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Προς θεού τα παιδιά είναι άψογα (με τον γαμπρό γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο), αλλά γενικότερα μπορώ να πω πως θέλω οι γύρω μου να είναι καλά και να τους προσφέρω όσα μπορώ, όπου τελικά δεν κάνω πράγματα για τον εαυτό μου..

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
......υ.γ. Καλό να βοηθάμε τους ξένους γάμους, αλλά να βοηθάμε και τους δικούς μας, ε???;)
Πολύ σωστό αυτό....Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν και όποτε χρειαστεί βοήθεια ο δικός μου γάμος ποιος τελικά θα βγει μπροστά να με βοηθήσει......Φίλοι υπάρχουν πολλοί, αυθεντικοί όμως????????

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ όλους. Υπήρξε ομοφωνία και χαίρομαι που κι εγώ αυτό νοιώθω. Δεν ασχολούμαι με τα 300 ευρώ αλλά με το συνολικό κόστος. Και για να είμαι ειλικρινής αφού χθες άνοιξα αυτό το θέμα, το βραδάκι η γυναίκα μου έθεσε θέμα οικονομίας χωρίς να γνωρίζει καν για ενδεχόμενο ταξίδι. Μάλιστα μου είπε πως για την επέτειο να μην κάνουμε τπτ και κάποια στιγμή στο μέλλον το ξανασυζητάμε.....Δεν είμαι έτσι όμως. Το θέλω πραγματικά πολύ. Νομίζω πως κατέληξα και θα κλείσω κατ'αρχήν τα εισιτήρια. Στην τελική ας χάσω τα 200 ευρώ αν δεν πάω....Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καταρχην εισαι πολυ γλυκος και να ζησετε και να ασπρισουν τα μαλλια σας στο ιδιο μαξιλαρι (ευχη που συνηθιζε να λεει η μητερα μου).
Συμφωνω και εγω με τους προλαλλησαντες: δεν μπορω να υπεισελθω στα οικονομικα του καθενος, αλλα εφοσον αποφασισεις να κανεις το ταξιδι κανε το οπως το εχεις ονειρευτει. Μην το κουτσουρευεις γιατι αν επισκεφθεις καποιο ορεινο ελληνικο προορισμο που δεν ειναι ακριβως αυτο που θελεις θα εισαι εκει και θα σκεφτεσαι ποσο πολυ πιο ωραια θα ηταν στην Αυστρια...

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Καταρχην εισαι πολυ γλυκος και να ζησετε και να ασπρισουν τα μαλλια σας στο ιδιο μαξιλαρι (ευχη που συνηθιζε να λεει η μητερα μου).
Συμφωνω και εγω με τους προλαλλησαντες: δεν μπορω να υπεισελθω στα οικονομικα του καθενος, αλλα εφοσον αποφασισεις να κανεις το ταξιδι κανε το οπως το εχεις ονειρευτει. Μην το κουτσουρευεις γιατι αν επισκεφθεις καποιο ορεινο ελληνικο προορισμο που δεν ειναι ακριβως αυτο που θελεις θα εισαι εκει και θα σκεφτεσαι ποσο πολυ πιο ωραια θα ηταν στην Αυστρια...
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα εισιτήρια πλέον έχουν κλείσει. Το πολύ πολύ να χάσω αυτά τα λεφτά σε περίπτωση που δεν πάμε.....

_antonis_

Member
Τα εισιτήρια πλέον έχουν κλείσει. Το πολύ πολύ να χάσω αυτά τα λεφτά σε περίπτωση που δεν πάμε.....
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Οπότε, θα πάτε! Και να σκέφτεσαι μόνο θετικά - αυτό λέει και το nickname σου! :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom