varioAthens
Member
Καλά, την απόφασή σου κατά βάθος την έχεις πάρει και το ξέρεις! Εννοείται εξωτερικό! Άλλωστε η διαφορά των 300€ δεν είναι και κάτι φοβερό!
......δύσκολο αυτό!!!...... Και...μη δεσμευτειτε να τους βαφτισετε το παιδι
Αλήθεια είναι αυτό......δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι Έλληνες τουρίστες οι οποίοι τους δίνουν τροφή...!!!Αυστρία και πάλι Αυστρία. Και άσε τους Έλληνες χειμερινούς ξενοδόχους να ψάχνονται.
Μην το λες αυτό...Έχω καεί στο χυλό και φτάσαμε να φυσάω και το γιαούρτι.....Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Προς θεού τα παιδιά είναι άψογα (με τον γαμπρό γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο), αλλά γενικότερα μπορώ να πω πως θέλω οι γύρω μου να είναι καλά και να τους προσφέρω όσα μπορώ, όπου τελικά δεν κάνω πράγματα για τον εαυτό μου.........Η σχέση σου με τους κουμπάρους δεν αλλάζει είτε διαθέσεις 1000 είτε 3000 Ε.
Πολύ σωστό αυτό....Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν και όποτε χρειαστεί βοήθεια ο δικός μου γάμος ποιος τελικά θα βγει μπροστά να με βοηθήσει......Φίλοι υπάρχουν πολλοί, αυθεντικοί όμως????????......υ.γ. Καλό να βοηθάμε τους ξένους γάμους, αλλά να βοηθάμε και τους δικούς μας, ε???
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα εισιτήρια πλέον έχουν κλείσει. Το πολύ πολύ να χάσω αυτά τα λεφτά σε περίπτωση που δεν πάμε.....Καταρχην εισαι πολυ γλυκος και να ζησετε και να ασπρισουν τα μαλλια σας στο ιδιο μαξιλαρι (ευχη που συνηθιζε να λεει η μητερα μου).
Συμφωνω και εγω με τους προλαλλησαντες: δεν μπορω να υπεισελθω στα οικονομικα του καθενος, αλλα εφοσον αποφασισεις να κανεις το ταξιδι κανε το οπως το εχεις ονειρευτει. Μην το κουτσουρευεις γιατι αν επισκεφθεις καποιο ορεινο ελληνικο προορισμο που δεν ειναι ακριβως αυτο που θελεις θα εισαι εκει και θα σκεφτεσαι ποσο πολυ πιο ωραια θα ηταν στην Αυστρια...
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Οπότε, θα πάτε! Και να σκέφτεσαι μόνο θετικά - αυτό λέει και το nickname σου!Τα εισιτήρια πλέον έχουν κλείσει. Το πολύ πολύ να χάσω αυτά τα λεφτά σε περίπτωση που δεν πάμε.....