Daniel8
Member
Μπράβο ρε φίλε έξυπνο αυτό να πάρω ένα μικρό rtw trip !! Πολύ χάρηκα που είπες ότι είναι εύκολο να πάρω βίζα σε αυτές της χώρες !! Έκανα έναν υπολογισμό πόσες μέρες σε κάθε χώρα από αυτές λοιπόν 15 μέρες στις εξής: Αίγυπτο,Ινδία, Φιλιππίνες, Μπαλί, Αυστραλία, Αργεντινή, ΗΠΑ. Σύνολο 105Ούτε εγώ το βλέπω ως θεμα αυτό.
Αν υποθέσουμε ότι θες 3500 για αεροπορικά και άλλα 500 για βίζες (βάζω μέσα και όλα τα έξοδα αυτών και το χοντραίνω), έχεις περίπου 16.000. Με αυτά έχεις 365 μέρες, άρα ένα μπάτζετ 44€/ημέρα. Άνετο δεν το λες, αδύνατο δεν είναι, εξαρτάται από το αν θα ταξιδεύεις μόνος, πού θα μένεις τι θα τρως και κυρίως πόσο θα μείνεις στις ακριβές χώρες και με τι ταχύτητα θα κινείσαι. Αλλά με αυτά στην Αυστραλία πχ ετοιμάσου να πεινάσεις και στη Νέα Ζηλανδία να μη δεις τίποτε, ξέχνα το Μάτσου Πίτσου κλπ κλπ. Μπορείς βέβαια να μειώσεις τις μέρες, οι προορισμοί που λες άνετα βγάινουν σε αρκετά λιγότερες, πχ 280-300 μέρες.
Περού ΚΑΙ Ντουμπάι μόνο 10 μέρες; Εγώ μόνο στο ΠΕρού 40 μέρες θα τις έδινα, για να δω στα γρήγορα τα βασικά.
Σφραγίδες χωράνε άνετα, δεν το συζητώ.
Και 10 μέρες στις εξής:Κίνα , Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία, Ντουμπάι και Περού (λες να κάτσω παραπάνω Περού αξίζει εσύ που έμεινες ??), Σύνολο 40 και 20 μέρες Ταϊλάνδη όλο μαζί σύνολο 165 μέρες άρα σύνολο 5,5 μήνες αν βγάλουμε αεροπορικά και βίζα 4000(πιστεύεις θα βγει τόσο?) Σύνολο 16.000 αναλογεί 100€ κάθε μέρα τίμιο ποσό και αν σκεφτείς ότι έχω βάλει Ταϊλάνδη,Μπαλί, Φιλιππίνες,Ινδία 2 μήνες που είναι φθηνές χώρες θα κάνω νέα Ζηλανδία και στις υπόλοιπες χώρες τα πάντα ότι υπάρχει και θα δω και το Μάτσου Πίτσου για αυτό το λόγο πάω Περού άλλωστε . Τι λες και εσύ...;
Χαχαχαχ για πες γνώμη σου αρέσει έχω ξεχάσει κάτι...;Εντομεταξύ διαβάζω την συζήτηση και έχω μείνει με ανοικτό το στόμα για αυτό το σχέδιο!
Συγνώμη για την διακοπή. Συνεχίστε