giwrgosfox
Member
καλησπερα ξερετε αμα μπορει καποιος ανεμβολιαστος να παει βουδαπεστη?
Μπορείς να πάει απλά δεν θα μπει σε κανέναν εσωτερικό χώροκαλησπερα ξερετε αμα μπορει καποιος ανεμβολιαστος να παει βουδαπεστη?
Τον Απρίλιο ταξιδεύετε; Είναι λίγο νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα ζητάνε τότε...
Ααααχ συγγνώμη..... 23/12 εννοούσα. Την Πέμπτη που μας έρχεται δηλαδή...Τον Απρίλιο ταξιδεύετε; Είναι λίγο νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα ζητάνε τότε...
Για την είσοδο στην Ιταλία θα χρειαστείτε επιπλέον και rapid test 24 ωρών ή PCR 48 ωρών πριν απο την άφιξη στην Ιταλία ακόμα και αν είστε εμβολιασμένοι. Για Βουδαπέστη δεν γνωρίζω.Καλησπέρα σας. Την Πέμπτη 23/04 ταξιδεύουμε από Θεσσαλονίκη Βενετία κι από εκεί την επόμενη μέρα για Βουδαπέστη.
Ναι, όπως και για την επιστροφή στην Ελλάδα θα χρειαστεί να κάνουμε rapid test. Απλά βλέπω πως ακόμα και τα rapid test είναι πολύ ακριβά στη Βουδαπέστη και μας έκανε εντύπωση.Για την είσοδο στην Ιταλία θα χρειαστείτε επιπλέον και rapid test 24 ωρών ή PCR 48 ωρών πριν απο την άφιξη στην Ιταλία ακόμα και αν είστε εμβολιασμένοι. Για Βουδαπέστη δεν γνωρίζω.
Έχει διαφορά διαγνωστικά κέντρα στο κέντρο. Γράφουν στα αγγλικά rapid antigen test και λογικά σου δίνουν τα αποτελέσματα και στα αγγλικά. Ωστόσο προσπαθούμε να βρούμε κάτι πιο οικονομικό, γιατί σήμερα που μπήκαμε σε ένα και ρωτήσαμε τιμή, μας είπαν 10.900 φιορίνια.... Γι αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάτι πιο οικονομικό...Μήπως έχει να προτείνει κάποιος διαγνωστικό κέντρο για rapid στην Βουδαπέστη που να δίνει και βεβαίωση στα αγγλικά;
Εγώ από online αναζήτηση το φθηνότερο που βρήκα είναι το whitelab με 8500.. Στο αεροδρόμιο νομίζω είναι αρκετά πιο ακριβό.Έχει διαφορά διαγνωστικά κέντρα στο κέντρο. Γράφουν στα αγγλικά rapid antigen test και λογικά σου δίνουν τα αποτελέσματα και στα αγγλικά. Ωστόσο προσπαθούμε να βρούμε κάτι πιο οικονομικό, γιατί σήμερα που μπήκαμε σε ένα και ρωτήσαμε τιμή, μας είπαν 10.900 φιορίνια.... Γι αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάτι πιο οικονομικό...
Μόλις βρήκα και αυτό... Για ρίξε μια ματιά. Γράφει 5.000 φιορίνια. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα σε λιγάκι..Εγώ από online αναζήτηση το φθηνότερο που βρήκα είναι το whitelab με 8500.. Στο αεροδρόμιο νομίζω είναι αρκετά πιο ακριβό.