ΗΠΑ Ταξίδι Νεα Υορκη - Eποχή - Budget

dreamtravel

New Member
Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω, ταξίδι στην Νέα Υόρκη, Αύγουστο, (αρχές με 16 Αυγούστου), για δυο εβδομάδες, ο καιρός θα είναι πολύ ζεστός, ανυπόφορος, ή σχετικά οκ για να κυκλοφορείς?

Επίσης, πόσα χρήματα να χρειάζονται να έχεις μαζί σου, εκτός αεροπορικών και διαμονής, για να περάσεις? Για φαγητό, μουσεία?

Ευχαριστώ πολύ!!

geopap

Member
Τον Αύγουστο γενικά κάνει ζέστη αρκετή και εάν υπολογίσεις και την τσιμεντίλα αυξάνεται περισσότερο. Βέβαια ο πιο ζεστός μήνας για Νέα Υόρκη συνήθως είναι ο Ιούλιος. Οπότε μπορεί να συναντήσεις και καμιά βροχούλα για να δροσιστείς λίγο.
Τώρα από budget, βάλε 100€ την ημέρα για να είσαι cool. Και αυτά χωρίς τα ψώνια που θα κάνεις εννοείται.

Triplover

Member
Για θερμοκρασίες μπορείς να τσεκάρες κάποιο site (πχ accuweather) που δίνει θερμοκρασίες προηγούμενων ετών και να αποφανθείς αναλόγως. Όσον αφορά το μπάτζετ, με 100 ευρώ είσαι άπλας. Τη βγάζεις και με λιγότερα σίγουρα. Εγώ στο χαμηλού προϋπολογισμού ταξίδι μου (περιγράφεται στην ιστορία που γράφω), ξόδευα περίπου 40-50€ την ημέρα με οικονομία όμως.

tol_pap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Προσεχε γιατί η αισθηση της θερμοκρασίας ειναο διαφορετική. Εγώ ιουλιο τους 30 τους ένοιωθα 37 και πάνω αλλά γενικά την παλεψα. Τις πολύ ζέστες ημέρες βαρα μεγάλα μουσεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom