gioske
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβετ
ΕυχαριστώΓια 48 ώρες ισχύει το rapid test εφόσον το έχεις μετατρέψει σε green pass για να μπορείς να μπεις και στους κλειστούς χώρους όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι
ΕυχαριστώΓια 48 ώρες ισχύει το rapid test εφόσον το έχεις μετατρέψει σε green pass για να μπορείς να μπεις και στους κλειστούς χώρους όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι
Ωραία θα ταν αλλά δυστυχώς …υπαρχει πλαφον απο 5/8 στα φαρμακεια, περιπου 8500, που κανουν τεστ. <18 ετων 8€, >18 15€.
Siglato il protocollo per i test antigenici rapidi in farmacia,
Siglato il protocollo per i test antigenici rapidi in farmacia, validi per il Green Pass
οχι "θα ταν": ετσι ειναι. στα φαρμακεια εχει τοσο οσο λεει ο νομος: 15€. το προστιμο για μεγαλυτερη τιμη ειναι 10.000€ κ 5 μερες λουκετο. αν εχεις αποδειξη προχωρα στα περαιτερω κ σε βοηθω. οπως κ τα ταξι που εχουν ταξιμετρο κ χρεωνουν οσο θελουν. η αντιδραση ειναι ευνοητη. οσο δεν καταγγελλουμε τοσο συνεχιζεται η παρανομια.Ωραία θα ταν αλλά δυστυχώς …
Γύρισα πριν μια εβδομάδα ακριβώς ! Πλήρωσα του γιου μου που ναι 12 χρόνων 22 ευρώ κ της φίλης στο αεροδρόμιο 35.
Καλημέρα ! Νομίζω ότι δεν την έχω .Η Βενετια λειτουργεί σαν άλλο κράτος !!οχι "θα ταν": ετσι ειναι. στα φαρμακεια εχει τοσο οσο λεει ο νομος: 15€. το προστιμο για μεγαλυτερη τιμη ειναι 10.000€ κ 5 μερες λουκετο. αν εχεις αποδειξη προχωρα στα περαιτερω κ σε βοηθω. οπως κ τα ταξι που εχουν ταξιμετρο κ χρεωνουν οσο θελουν. η αντιδραση ειναι ευνοητη. οσο δεν καταγγελλουμε τοσο συνεχιζεται η παρανομια.
Οχι στο κανουν στο φαρμακειο οταν στο εκτυπωνουν γιατι δε το παιρνεις σε ηλεκτρονικη μορφη,το παιρνεις επιτοπου..εμεις το καναμε και μας το φτιαξαν σε green pass απο μονοι τους στο φαρμακειο αλλα για καλου κ για κακου μπορεις να τους το πεις να το φτιαξουν σε green passερωτηση.. το τεστ που θα κανεις στην ιταλια πρεπει να το μετατρεψουμε σε green pass ειπαμε.. αυτο μπορει να γινει στο gov.gr?
Εκτός από τα πιστοποιητικά (όταν λένε green pass σε αυτά αναφέρονται) για είσοδο στην Ιταλία χρειάζεται το dplf, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή. Το συμπληρώνετε ΕΔΩΚαλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψει στη Ρώμη η αδερφή μου το επόμενο σκ. Ξέρετε αν χρειάζεται να συμπληρωσει κάποιο αντίστοιχο του PLF που κάνουμε εμείς όταν είναι να γυρίσουμε Ελλάδα? Γενικά πλην των πιστοποιητικων εμβολιασμού νοσησης η pcr rapid υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνουν?
Ευχαριστώ
Δεν είναι εμβολιασμενοι. Θα πάνε νε rapid .Που βγάζουν το πράσινο πιστοποιητικο ?Εκτός από τα πιστοποιητικά (όταν λένε green pass σε αυτά αναφέρονται) για είσοδο στην Ιταλία χρειάζεται το dplf, είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή. Το συμπληρώνετε ΕΔΩ
Εμείς ταξιδέψαμε με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Για δες τι αναφέρει ο @kabamarouΔεν είναι εμβολιασμενοι. Θα πάνε νε rapid .Που βγάζουν το πράσινο πιστοποιητικο ?
Kάνεις στο gov.gr κλικ κατά σειρά "υγεία και πρόνοια" "κορονοιος covid 19" "ευρωπαικό ψηφιακό πιστοποιητικό covid-19".
Αυτό ισχύει για το test που θα γίνει Ελλάδα και θα σε καλύψει και για κάποιο διάστημα στην Ιταλία.