ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Πάντως ο μπροστινός μου επιλέχθηκε για δειγματολογικο rapid.Δεν ήμασταν στο τελευταίο lane
Ας κρατήσουμε το να μην αγχώνεται, αλλά κατά τ άλλα πρέπει να είναι εντάξει με ο, τι απαιτείται για την είσοδο.Δεν ειμαι σιγουρη για αυτο που ρωτας παντως με βασει τη δικη μου προσφατη εμπειρια απο Ναπολη ( δες παρακατω το ποστ μου) και βασει αυτων που διαβαζω στο θρεντ απο αλλους που πηγαν Ιταλια προσφατα...μην αγχωνεσαι και πολυ. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα σου δωσουν σημασια
@papaki77 Πολύ δικτατορία αυτό το PLF και συμφωνώ με αυτό που είπες ότι είναι πολύ κακό για το τίποτα ... Αγχωτικό και Ψυχοφθόρο είναι , να προσθέσω ...Πληροφοριες περι PLF, ελεγχων κλπ κλπ Νάπολη, Ελλαδα
1. Για οποιαδηποτε απορια εχετε για το ελληνικο plf τηλεφωνειστε στις πληροφοριες του travel. gov.gr(0030) 215 560 5151.Το σηκωνουν αμεσως, ειναι εξυπηρετικοτατοι και ευγενεστατοι
2. Μην το ψαχνετε και πολυ. Απλα υποβαλλετε το. Τοσο στην πτηση απο Ιταλια προς Ελλαδα οσο και φτανοντας στην Ελλαδα απλα τσεκαρουν οτι το εχεις υποβαλει, τιποτα αλλο. Ειδικα αν εισαι εμβολιασμενος, ή τελος παντων εχεις το Ευρωπαικο πιστοποιητικο, απλα ανεμιζεις το κιτρινο χαρτακι και ξεμπερδεψες ( εκτυπωστε το κατα προτιμηση έγχρωμο. Δεν κανω πλακα)
3. Στο αεροδρομιο της Ναπολης με τα PLF και τα πιστοποιητικα μας παραμασχαλα και το σχετικο αγχος λογω πρωτου ταξιδιου στο εξωτερικο μετα τις καραντινες κλπ κλπ...Ηταν μια κοπελλιτσα με σακκακι Ιταλικο Υπουργειο Υγειας. Μας εριξε μια ματια οπως περνουσαμε, προφανως της φανηκαμε υγιεις και δε μας εδωσε καμμια σημασια περαιτερω. Ουτε αυτη ουτε κανεις αλλος. Ουτε πιστοποιητικα μας ζητησαν να επιδείξουμε, ουτε plf ουτε τιποτα
4. Τα plf κλπ νομιζω οτι ειναι να χαμε να λεγαμε, πολυ κακο για το τιποτα. Περισσοτερο για ψυχολογικους λογους σε βαζουν να τα συμπληρωνεις.
5. Οταν προσγειωθειτε στην Ελλαδα αποφυγετε να περασετε μεσω της τελευταιας σειρας ελεγχου, στην ακρη της οποιας ειναι οι σκηνουλες και οι γιατροι που κανουν τα rapid. Αυτα που λεν για δειγματοληπτικους ελεγχους βασει αλγοριθμου ειναι μπουρδες. Τσιμπαν μερικους που περνανε απ τη συγκεκριμενη σειρα και τους βαζουν κατω για ραπιντ. Αν ακουσετε κανενα μελος του αεροδρομιου να φωναζει " προχωρηστε κι απ την τελευταια σειρα" απλα αγνοηστε τον, η αν παει να σας σπρωξει προς τα εκει ριχτε του ενα μπινελικι.
με του εμβολιασμένους τι γίνετε; τουσ τσιμπάνε για τεστ;Πάντως ο μπροστινός μου επιλέχθηκε για δειγματολογικο rapid.Δεν ήμασταν στο τελευταίο lane
To green pass ισχύει για άτομα άνω των 12 ετώνΠεντε ημερες εμειναν ... Ξαφνικα μου ηρθε μια ειδοποιηση απο τα Μουσεια στο Βατικανο ( εχει γινει κρατηση εισητηριων) οτι μπαινεις μεσα μονο με πρασινο πιστοποιητικο. Εμεις οι 2 ενηλικες εχουμε εμβολιαστει. Ο 9 χρονος ομως ; Αυτο δεν το ειχα υπολογισει οτι καθε μερα δηλαδη μπορει να αλλαζει κατι.
τιποτε.Ο 9 χρονος ομως ;