@xanthi3 Σε ευχαριστώΣτις οδηγίες λέει ένα για όλη την οικογένεια. Έφτιαξα λοιπόν και εγώ ένα με όλους. Είχα όμως την ίδια απορία και έστειλα μήνυμα στο Email που έχει για ερωτήσεις όπου μου απάντησαν ότι πρέπει ξεχωριστό. Έφτιαξα και ένα ξεχωριστό για το σύζυγο. Ωστόσο είδαν στον έλεγχο μόνο το συνολικό και κανένας δεν ζήτησε ξεχωριστό συζύγου.
Δεν ειμαι σιγουρη για αυτο που ρωτας παντως με βασει τη δικη μου προσφατη εμπειρια απο Ναπολη ( δες παρακατω το ποστ μου) και βασει αυτων που διαβαζω στο θρεντ απο αλλους που πηγαν Ιταλια προσφατα...μην αγχωνεσαι και πολυ. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα σου δωσουν σημασιαΚαλησπέρα. Ξέρει κανείς αν άλλαξε κάτι για την είσοδο στην Ιταλία (ναπολι) αεροπορικός; Πηγαίνω στις 1 Αυγούστου. Μπορείς να ταξιδέψεις κανονικά με ραπιντ τεστ εντός 48 ωρών ή θέλει μόνο pcr? Ευχαριστώ.
Απλα προχωρησα απ την πρωτη σειραΕσύ δηλαδή του έριξες μπινελικι και απεφυγες το rapid?
Οχι,δεν ειναι υποχρεωτικο. Οπως αναφερεται και στις σχετικες ανακοινωσεις, ειναι δειγματοληπτικο "βασει αλγοριθμου". Ε δεν υπαρχει αλγοριθμος. Αν εισαι ατυχος και περασεις απο την τελευταια σειρα ελεγχου μπορει να σε τσιμπησουν και να σε βαλουν για ραπιντ. Αν περασεις απ τις υπολοιπες τρεις εισαι safe. Αυτο παρατηρησα και το συζητησα και με αλλους. Απλα λοιπον προσεξε να μην πας να περασεις απο το τελευταιο lane. Το μπινελικι παει στην περιπτωση που καποιος εργαζομενος του αεροδρομιου προσπαθησει να σε σπρωξει να περασεις απο τη συγκεκριμενη σειρα. Αν με καποιον τροπο επιλεγεις για ραπιντ φυσικα καθεσαι και το κανεις και τελειωνεις.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Το rapid στην πύλη εισόδου είναι υποχρεωτικό,οπότε αν σου κληρωσει,μπορείς να ρίξεις μπινελικια μέσα σου και να γκρινιάζεις με την τύχη σου και όχι για να το αποφύγεις.