'anka'
New Member
Καλημέρα,θέλω να ταξιδέψω αμερική τον δεκέμβριο και εχω μπερδευτει ,εχουν ανοίξει οι πτησεις για αμερικη η οχι.
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το άνοιγμα της Αμερικής.Υποθέτω ότι μιλάς για ΗΠΑ.Καλημέρα,θέλω να ταξιδέψω αμερική τον δεκέμβριο και εχω μπερδευτει ,εχουν ανοίξει οι πτησεις για αμερικη η οχι.
Το προξενείο στη θεσσαλονίκη μου λεει οτι εχουν ανοίξει, στην αθηνα ομως μου λένε οχι,τι να πιστέψω τελίκα!!!!!!!Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το άνοιγμα της Αμερικής.Υποθέτω ότι μιλάς για ΗΠΑ.
Πτήσεις υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και περιορισμοί στο ποιος μπορεί να μπει σε αυτές. Κάνε κλικ πάνω στις ΗΠΑΤο προξενείο στη θεσσαλονίκη μου λεει οτι εχουν ανοίξει, στην αθηνα ομως μου λένε οχι,τι να πιστέψω τελίκα!!!!!!!
Αν είσαι πάνω από 15 μέρες στην Ελλάδα προς το παρόν δεν μπορείς να πας.Αλλά κάποιος το έκανε(νόμιμα) μένοντας Κροατία για 15 μέρες.Το προξενείο στη θεσσαλονίκη μου λεει οτι εχουν ανοίξει, στην αθηνα ομως μου λένε οχι,τι να πιστέψω τελίκα!!!!!!!
Φυσικά και είναι ανοιχτές οι πτήσεις από και προς Αμερική, μάλιστα είναι και γεμάτες...με Αμερικανούς τουρίστες που επισκεπτονται την Ελλάδα...Το προξενείο στη θεσσαλονίκη μου λεει οτι εχουν ανοίξει, στην αθηνα ομως μου λένε οχι,τι να πιστέψω τελίκα!!!!!!!
...... σκούρα τα πράγματα για όσους επιθυμούν Αμερική ! StackPathΤο προξενείο στη θεσσαλονίκη μου λεει οτι εχουν ανοίξει, στην αθηνα ομως μου λένε οχι,τι να πιστέψω τελίκα!!!!!!!
Μέχρι το Νοέμβριο δεν πάς ΟΥΤΕ με εμβόλιο (και μετά, μόνο με).Τι χρειάζεται για να πάει κανείς Αμερική; Θέλει οπωσδήποτε εμβόλιο;
Αχ, ευτυχώς που πρόλαβα να πάω 5-6 φορές γιατί δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω ποτέ!