ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
48 ώρες δύο μερεςΆρα κρατάει για 1 μέρα και όχι για 2 όπως λένε! Σωστά ;
48 ώρες δύο μερεςΆρα κρατάει για 1 μέρα και όχι για 2 όπως λένε! Σωστά ;
Πφφφφ...Ρε παιδιά θα με τρελάνετε ; Αφού το τεστ θέλει 1 μέρα και παραπάνω να βγει, κρατάει 1 μέρα αφού μόνο τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Έχω καταλάβει κάτι λάθος ;48 ώρες δύο μερες
Το pcr το κάνεις το πρωί και νωρίς το απόγευμα έχεις το αποτέλεσμα.Πφφφφ...Ρε παιδιά θα με τρελάνετε ; Αφού το τεστ θέλει 1 μέρα και παραπάνω να βγει, κρατάει 1 μέρα αφού μόνο τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Έχω καταλάβει κάτι λάθος ;
Το pcr το κάνεις το πρωί και το απόγευμα έχεις το αποτελεσμαΠφφφφ...Ρε παιδιά θα με τρελάνετε ; Αφού το τεστ θέλει 1 μέρα και παραπάνω να βγει, κρατάει 1 μέρα αφού μόνο τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις! Έχω καταλάβει κάτι λάθος ;
Στην Γερμανια θελει 1 μερα εως και 36 ωρες!Το pcr το κάνεις το πρωί και νωρίς το απόγευμα έχεις το αποτέλεσμα.
Το pcr το κάνεις το πρωί και το απόγευμα έχεις το αποτελεσμα
Ισως γιατι το κανουν για λογους υγειας κυριως και οχι γιατι θελουν να προωθησουν τον τουρισμο.Στην Γερμανια θελει 1 μερα εως και 36 ωρες!
Εδω μου είπαν αν το κάνω πριν τις 11 το πρωί θα το πάρω στις 6 το απογευμαΣτην Γερμανια θελει 1 μερα εως και 36 ωρες!
Ισχυει, αλλα οντως εχει να κανει με το φορεα που στο κανει και το λογο που το θες. Βαλενθια το κανεις το πρωι και το παιρνεις απογευμα αν πας σε ιδιωτικο. Αν στο κανει η τζενεραλιτατ λογω υποψιας ασθενειας θελει μια μερα να βγει, ξερω ατομα που το εχουν κανει Παρασκευη και πηραν αποτελεσματα τη Δευτερα. Μαδριτη ειδα σε μερικα μερη να χρεωνουν +30% για να στο βγαλουν "γρηγορα" δηλ. σε λιγοτερο απο 24 ωρες. Τρικαλα τα Χριστουγεννα το εκανα στις 9.30 το πρωι και στη 1-2 το μεσημερι ειχα τα αποτελεσματα. Για pcr μιλαω παντα.Εδω μου είπαν αν το κάνω πριν τις 11 το πρωί θα το πάρω στις 6 το απογευμα
Απο: FAQ Coronavirus Entry RegulationsΓερμάνια με Rapid Test μπαίνεις ;