Απο τι έχω διαβάσει στην Νυρεμβέργη π.χ ναι.Καλησπέρα.
Ξέρει κάποιος αν απαιτείται συγκεκριμένο είδος μάσκας; π.χ. ffp2;
Απο τι έχω διαβάσει στην Νυρεμβέργη π.χ ναι.Καλησπέρα.
Ξέρει κάποιος αν απαιτείται συγκεκριμένο είδος μάσκας; π.χ. ffp2;
Επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία των Αστικών συγκοινωνιών της ποληςΑπο τι έχω διαβάσει στην Νυρεμβέργη π.χ ναι.
Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας,την βγάζεις από το gov.grχρειάζεται και κάποια κάρτα ασφάλεια υγείας ή κάτι παρόμοιο;
Είναι υποχρεωτικό να το έχουμε αυτό? Ισχύει και για τους ανεργους??Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας,την βγάζεις από το gov.gr
Υποχρεωτικό δεν είναι.Προσφέρει όμως μια κάλυψη.Για ανέργους δεν ξέρω.Αλλά αν έχεις κάλυψη(περίθαλψη/φάρμακα) για την Ελλάδα,λογικά θα βγαίνει και η κάρτα για την ΕΕ.Είναι υποχρεωτικό να το έχουμε αυτό? Ισχύει και για τους ανεργους??
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Υποχρεωτικό δεν είναι.Προσφέρει όμως μια κάλυψη.Για ανέργους δεν ξέρω.Αλλά αν έχεις κάλυψη(περίθαλψη/φάρμακα) για την Ελλάδα,λογικά θα βγαίνει και η κάρτα για την ΕΕ.
Η Νυρεμβέργη έχει το 3G+ σε εστιατόρια, καφέ και ξενοδοχεία.Μίλησα πριν λίγο με μια κοπέλα που μένει μόνιμα στο Μόναχο. Όλη η Βαυαρία λειτουργεί πλέον με τον κανόνα 2G (μόνο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης). Είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθεί και η Χριστουγεννιάτικη αγορά που είχε προγραμματιστεί κανονικά! Σκούρα τα πράγματα!
Εγώ διάβασα το πρωΐ σε άρθρο της καθημερινής για την Βαυαρία γενικότερα. Απο που παίρνεις πληροφορίες? Με ενδιαφέρει κι εμένα!Η Νυρεμβέργη έχει το 3G+ σε εστιατόρια, καφέ και ξενοδοχεία.