fotast
Member
΄Ηταν με ερωτηματικό..Δυστυχώς τώρα είνα χωρίς....... έχει αναρτηθεί στο 154 μήνυμα ... κάτσε μην δεν έχει καθόλου Γερμανία τελικά ! .... το γκανιάν θα κάτσει ΦΟΡΑΔΑ !
΄Ηταν με ερωτηματικό..Δυστυχώς τώρα είνα χωρίς....... έχει αναρτηθεί στο 154 μήνυμα ... κάτσε μην δεν έχει καθόλου Γερμανία τελικά ! .... το γκανιάν θα κάτσει ΦΟΡΑΔΑ !
Δύσκολο να ακυρωθεί εντός 14 ημερών πριν από την ημερομηνία της πτήσηςΝα ρωτήσω κάτι ακόμη; Σε περίπτωση που ανακοινωθεί lockdown όταν βρίσκομαι στην Γερμανία, είναι πολύ πιθανό η Ryanair να ακυρώσει την πτήση επιστροφής μου σωστά; τι γίνεται; μου βρίσκει τρόπο να επιστρέψώ ή το κάνω ποδαράτα μέσω Βαλκανίων ;
Ανάλογα με την εταιρεία,τις κατηγορίες ναύλου και τι επιλογές δίνουν.Άρα ακόμα δε γνωρίζουμε αν τα γίνει lockdown ή όχι .. απλώς περιμένουμε... Ούτε για τις αγορές (εκτός Μονάχου) είπαν κάτι που υποτίθεται ξεκινούν την ερχόμενη βδομάδα; Πόσο αγχωτικη όλη αυτή η κατάσταση.. σε περίπτωση lockdown τι γίνεται με τα αεροπορικά;
Ανάλογα με την εταιρεία,τις κατηγορίες ναύλου και τι επιλογές δίνουν.
Για την αγορά της Νυρεμβέργης, λέει στην επίσημη σελίδα οτι ξεκινά στις 26 και φέτος θα είναι απλωμένη και στους γύρω δρόμους απο την κεντρική πλατεία για να υπάρχουν αποστάσεις.Άρα ακόμα δε γνωρίζουμε αν τα γίνει lockdown ή όχι .. απλώς περιμένουμε... Ούτε για τις αγορές (εκτός Μονάχου) είπαν κάτι που υποτίθεται ξεκινούν την ερχόμενη βδομάδα; Πόσο αγχωτικη όλη αυτή η κατάσταση.. σε περίπτωση lockdown τι γίνεται με τα αεροπορικά;
Ναι ναι το είδα... Για εκεί ενδιαφέρομαι!! Για να δούμε αν όντως θα γίνει..θέλω να είμαι αισιόδοξη.. όσο γίνεταιΓια την αγορά της Νυρεμβέργης, λέει στην επίσημη σελίδα οτι ξεκινά στις 26 και φέτος θα είναι απλωμένη και στους γύρω δρόμους απο την κεντρική πλατεία για να υπάρχουν αποστάσεις.
ναι...τι σχεση εχει αυτο?....μια λεπτομέρεια , είσαι εμβολιασμένος ?