• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδι Όνειρο αλλά γιατί;

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Εψαξα λιγακι αλλα δεν βρηκα κατι σαν αυτο...ανοιξα αυτο το θεμα ωστε καθενας απο εμας να λεει λιγα λογια για το πολυσυζητημενο "ταξιδι-ονειρο" που εχει...παρεπιπτοντως μ'αρεσει τοσο πολυ να βλεπω το ταξιδι-ονειρο του καθενος!...αλλα καθε φορα με τρωει η περιεργεια να μαθω το λογο που το θελετε τοσο πολυ...

Ας ξεκινησω εγω.πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 18 και δυστυχως δεν εχω ταξιδεψει τοσο πολυ.ανυπομονω ομως να μαζεψω τα δικα μου χρηματα και να οργανωνω καθε χρονο και απο ενα (για αρχη) ταξιδακι.εχω ομως ενα παθος μεσα σου και οσο ειμαι νεα θελω να κανω ταξιδια που εχουν και μια δοση τρελας και περιπετειας.
Θα'θελα πολυ να ταξιδεψω στην ευρωπη με το καλο μου παρεα με μια μηχανη και με μεγαλη παρεα...οπως περιγραφει αυτη η παρεα τη δικη της εμπειρια εδω (ΙταλικΞ*Ο‚ – ΕλβΡτικΞ*Ο‚ – ΓαλλικΞ*Ο‚ ΆλπΡις ) ...το ειδα εδω και απο τοτε κολλησα.:D
Αλλο ταξιδι ονειρο ειναι η Χαβαη ωστε να γνωρισω τη κουλτουρα τους και τα εθιμα τους αλλα και να περπατησω ξυπολητη στη παραλια με ενα κολιε απο λουλουδια στο λαιμο....:bleh:
Και τελος η Φλωρεντια ... ετσι απλα γιατι νομιζω οτι ειναι πανεμορφη.:lol:

Ανυπομονω να μαθω για ολους σας...:cool:...
Αφού σου άρεσε όπως λές το πως πέρασε εκείνη η πάρέα με τις μοτοσικλέτες ,τότε θα σου αρέσει αυτό :Motoriders Club ,το site που έχει τέτοια ταξίδια .

manelaki

Member
Αφού σου άρεσε όπως λές το πως πέρασε εκείνη η πάρέα με τις μοτοσικλέτες ,τότε θα σου αρέσει αυτό :Motoriders Club ,το site που έχει τέτοια ταξίδια .
ευχαριστω πολυ....μα πειτε μου δεν ειναι τελεια?...τοσο ωραια τοπια και μερη να τα βλεπεις ολα ταξιδευοντας με μια μηχανη και νιωθωντας την ελευθερια στο μεγιστο!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
ευχαριστω πολυ....μα πειτε μου δεν ειναι τελεια?...τοσο ωραια τοπια και μερη να τα βλεπεις ολα ταξιδευοντας με μια μηχανη και νιωθωντας την ελευθερια στο μεγιστο!
Αν και δεν έχω κάνει ταξίδια με μηχανή όποτε διαβάζω για άλλους που κάνουν δεν σου κρύβω ότι ζηλεύω λιγάκι.Αν μεγαλώσουν λίγο ακόμη τα παιδιά με βλέπω να καβαλάω καμία Τρανσάλπ και να γυροβολώ στην Ευρώπη ,προς στιγμήν αρκούμε στα ταξίδια με αεροπλάνο και ενίοτε ενοικίαση αυτοκινήτου εκεί.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Ταξίδι όνειρο έχω σημειώσει Αφρική, για τα άγρια ζώα, για τις τόσο διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους, που συναντάς διασχίζοντας αυτήν την ήπειρο...

_antonis_

Member
Εγώ ταξίδι-όνειρο έχω τη Παταγωνία. Θεωρώ πολύ δύσκολο να καταφέρω να πάω (θα πάω βέβαια) αλλά θέλει χρόνο και χρήμα. Πιο δύσκολο βρίσκω το θέμα χρόνου βέβαια, θέλω τουλάχιστον 25 μέρες, δηλαδή να χρησιμοποιήσω την άδεια 1 έτους...Όπου αλλού θελήσω να πάω σίγουρα θα χρειαστώ λιγότερο χρόνο και ίσως χρήμα, οπότε τα θεωρώ λιγότερο ταξίδια-όνειρα... :lol: Αλλά μάλλον θα το βάλω για ταξίδι του μέλιτος, όοοοταν παντρευτώ, αλλιώς δε πρόκειται να πάω ποτέ, τότε θα δικαιούμαι και άδεια γάμου τουλάχιστον, να γλιτώσω μερικές μέρες (ο πονηρός).

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Αλλά μάλλον θα το βάλω για ταξίδι του μέλιτος, όοοοταν παντρευτώ, αλλιώς δε πρόκειται να πάω ποτέ, τότε θα δικαιούμαι και άδεια γάμου τουλάχιστον, να γλιτώσω μερικές μέρες (ο πονηρός).
.

Mέρες θα γλυτώσεις και καλά θα περάσεις, αλλά πρόσεξε αυτές οι φτηνές και καλές λύσεις έχουν και τα προβληματάκια τους :
Σου μένει η γυναίκα.

_antonis_

Member
.

Mέρες θα γλυτώσεις και καλά θα περάσεις, αλλά πρόσεξε αυτές οι φτηνές και καλές λύσεις έχουν και τα προβληματάκια τους :
Σου μένει η γυναίκα.
Φοβερός!!! Και το' παιζα και πονηρός ε;;; Άσε...έχω εναν γιατρό γνωστό...να μου γράψει καμιά αναρρωτική......... :haha:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Ας ξεκινησω εγω.πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 18 και δυστυχως δεν εχω ταξιδεψει τοσο πολυ.ανυπομονω ομως να μαζεψω τα δικα μου χρηματα και να οργανωνω καθε χρονο και απο ενα (για αρχη) ταξιδακι.
Κι εγώ στην ίδια φάση βρισκόμουν ακριβώς μέχρι πριν από μερικά χρόνια, στα 18 δεν είχα βγει εκτός Ελλάδας ποτέ, και μάλιστα στην αρχή είχα και τις επιφυλάξεις μου να σου πω την αλήθεια, μιας και δεν είχα καθόλου ταξιδιωτική νοοτροπία. Αλλά στάθηκα λίγο τυχερός στο πρώτο βήμα, το έκανα και από τότε κάνω περίπου 2-4 ταξίδια το χρόνο. Το μικρόβιο μπήκε για τα καλά μέσα μου! Φυσικά, τα χρήματα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, μια 4ωρη δουλίτσα αν είσαι φοιτήτρια θα σου λύσει τα χέρια, κυνήγησέ το και δε θα το μετανιώσεις!

Όσο για το θέμα που θίγεις, Ιαπωνία επειδή γενικά ασχολούμαι πολύ με την κουλτούρα της χώρας βλέποντας anime και διαβάζοντας manga, αλλά και επειδή είμαι φαν της τεχνολογίας και εκεί είναι η πηγή της, Χαβάη περίπου για τον ίδιο λόγο που θέλεις κι εσύ αλλά κι επειδή έχει άγρια ομορφιά με ηφαίστεια, βράχους και απόκρυμνες πλαγιές και τέλος Σιβηρία επειδή από μικρός ονειρευόμουν τον παγωμένο και αραιοκατοικημένο ρωσικό βορρά, με τα παρθένα τοπία και το κρύο, σίγουρα θα είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από όσα έχουμε ζήσει.

Καλά ταξίδια!

manelaki

Member
Κι εγώ στην ίδια φάση βρισκόμουν ακριβώς μέχρι πριν από μερικά χρόνια, στα 18 δεν είχα βγει εκτός Ελλάδας ποτέ, και μάλιστα στην αρχή είχα και τις επιφυλάξεις μου να σου πω την αλήθεια, μιας και δεν είχα καθόλου ταξιδιωτική νοοτροπία. Αλλά στάθηκα λίγο τυχερός στο πρώτο βήμα, το έκανα και από τότε κάνω περίπου 2-4 ταξίδια το χρόνο. Το μικρόβιο μπήκε για τα καλά μέσα μου! Φυσικά, τα χρήματα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, μια 4ωρη δουλίτσα αν είσαι φοιτήτρια θα σου λύσει τα χέρια, κυνήγησέ το και δε θα το μετανιώσεις!
ναι κι εγω αυτο σκεφτομαι..με αποταμιευση σε μερικους μηνες θα παω το πρωτο μου ταξιδακι!...αντε να βγει το προγραμμα της σχολης να παμε και για δουλιτσα...
ελπιζω μονο οταν εχουν μαζευτει τα χρηματα να εχει ηδη βρεθει και η παρεα!!!μη μεινω με τα λεφτα στο χερι...:shock:

Bahari

Member
Το δικό μου ταξίδι-όνειρο είναι ένα παιδικό απωθημένο (ή μήπως τραύμα; :rolleyes:).
Στην Α' Γυμνασίου στο αγαπημένο μου μάθημα, τη γεωγραφία, η καθηγήτρια είχε ένα περίεργο κόλλημα με το Έβερεστ. Είχε επίσης άλλη μια περίεργη εμμονή... Κάθε Πέμπτη που είχαμε μάθημα έπαιρνε τον κατάλογο με τα ονόματα και εξέταζε τις 4 πρώτες (αλφαβητικά) μαθήτριες... Εγώ είχα την "τύχη" να είμαι 3η στη σειρά. Οπότε κάθε Πέμπτη για μια ολόκληρη χρονιά με σήκωνε μαζί με τις άλλες τρεις συμμαθήτριες για να πούμε μάθημα.

Όμως επειδή είχε το κόλλημα που λέγαμε με το Έβερεστ, πριν να πούμε το μάθημα, έπρεπε να πούμε το ύψος της ψηλότερης κορφής του: 8.848 μέτρα! :lol: Για σκεφτείτε μια ολόκληρη χρονιά κάθε Πέμπτη πρωί να επαναλαμβάνω το ύψος της ψηλότερης κορφής του Έβερεστ... :haha: Ε, μου'μεινε και από τότε θέλω να πάω να δω, έστω και από μακριά, αυτό το βουνό που κάθε Πέμπτη πρωί με "ταλαιπωρούσε", αλλά ταυτόχρονα μου είχε εξάψει και τη φαντασία. :lol:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το δικό μου ταξίδι όνειρο περιλαμβάνει πολλά ταξίδια που θα ήθελα κάποια στιγμή να πραγματοποιήσω. Σιγκαπούρη, Κίνα, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αυστραλία είναι προορισμοί που συνθέτουν αυτό το όνειρο!
Τώρα όσον αφορά το ταξίδι όνειρο Κουάλα Λαμπούρ, είναι γιατί όταν σπούδαζα με τις συμφοιτητριές μου λέγαμε ότι θα κάνουμε ένα ταξίδι όλες μαζί με προορισμό τη Μαλαισία! Από τότε μου έμεινε και είμαι πεπεισμένη ότι κάποια μέρα των ημερών θα επισκεφτώ αυτό το μέρος! Έτσι απλά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα