toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Αφού σου άρεσε όπως λές το πως πέρασε εκείνη η πάρέα με τις μοτοσικλέτες ,τότε θα σου αρέσει αυτό :Motoriders Club ,το site που έχει τέτοια ταξίδια .Εψαξα λιγακι αλλα δεν βρηκα κατι σαν αυτο...ανοιξα αυτο το θεμα ωστε καθενας απο εμας να λεει λιγα λογια για το πολυσυζητημενο "ταξιδι-ονειρο" που εχει...παρεπιπτοντως μ'αρεσει τοσο πολυ να βλεπω το ταξιδι-ονειρο του καθενος!...αλλα καθε φορα με τρωει η περιεργεια να μαθω το λογο που το θελετε τοσο πολυ...
Ας ξεκινησω εγω.πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 18 και δυστυχως δεν εχω ταξιδεψει τοσο πολυ.ανυπομονω ομως να μαζεψω τα δικα μου χρηματα και να οργανωνω καθε χρονο και απο ενα (για αρχη) ταξιδακι.εχω ομως ενα παθος μεσα σου και οσο ειμαι νεα θελω να κανω ταξιδια που εχουν και μια δοση τρελας και περιπετειας.
Θα'θελα πολυ να ταξιδεψω στην ευρωπη με το καλο μου παρεα με μια μηχανη και με μεγαλη παρεα...οπως περιγραφει αυτη η παρεα τη δικη της εμπειρια εδω (ΞΟαλικΞ*Ο – ΞλβΡΟΞΉΞΊΞ*Ο – ΞαλλικΞ*Ο ΞΞ»ΟΞ΅ΞΉΟ ) ...το ειδα εδω και απο τοτε κολλησα.
Αλλο ταξιδι ονειρο ειναι η Χαβαη ωστε να γνωρισω τη κουλτουρα τους και τα εθιμα τους αλλα και να περπατησω ξυπολητη στη παραλια με ενα κολιε απο λουλουδια στο λαιμο....
Και τελος η Φλωρεντια ... ετσι απλα γιατι νομιζω οτι ειναι πανεμορφη.
Ανυπομονω να μαθω για ολους σας......