paefstra
Member
Σου εχω τεραστια συμπαθεια και το ξερεις, αλλα εδω με βρισκεις αντιθετη. Σεβαστες ειναι οι τεκμηριωμενες και οχι επιπολαιες αποψεις. Δεν θα εξεταζα αν η παιδιατρος μου εχει παιδια-δεν εχει. Το ιδιο θα την εμπιστευομουν αν ειχε. Με ενδιαφερει αν η αποψη της ειναι τεκμηριωμενη. Το ιδιο η αποψη ενος δασκαλου του παιδιου μου, ασχετα αν εχει παιδια κ.ο.κ.Ασχέτως αν συμφωνούμε στο ταξίδια με μωρά ή όχι και ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για ταξίδια με μωρό
ή νήπιο,την γνώμη σου -άποψη την ακούω,την επεξεργάζομαι και κρίνω ανάλογα.Γιατί είσαι μητέρα και έχεις
κάποια ταξίδια πείρα.Το να έχουν κάποια άποψη και μάλιστα κατηγορηματική ,άτομα που δεν έχουν ακόμα
πατρότητα ή μητρότητα είναι αντικείμενο προς μελέτη.Και μιλάω γενικά.Όχι επί συγκεκριμένου.
Εννοειται οτι δεν θα εμπιστευομουν να παρω συμβουλη απο ολους τους γονεις. Μονο τους ισορροπημενους γονεις.
Εχω μεγαλη διαθεση να ανοιξω μια κουβεντα γιατι οι γονεις στην Ελλαδα θεωρουνται μια ανωτερη, προνομιακη καστα που τα ξερουν ολα, ειναι ειδικοι επι παντος επιστητου απλα και μονο γιατι εκπληρωσαν το βιολογικο καθηκον της αναπαραγωγης. Κατι που μπορει να γινει και με IQ ραδικιου. Αλλα θα με ρωτησουν οντως τι χρωμα εσωρουχο φορουσα οταν γεννησα, οποτε αφηνω αυτη την ενδιαφερουσα συζητηση για την παρεα μου.