• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδια και Προλήψεις...

ANEL

Member
Ας το επενδυσουμε και μουσικα το θεμα: [URL="
- Mikros Kleftis Ξ*Ξ±Ο�Ξ±Ο�ΞΊΞ΅Ο�Ξ� ΞΊΞ±ΞΉ 13 feat Ξ�Ξ�Ξ½Ο�Ξ½, Lex[/URL]
Υπαρχει και το Παρασκευη και Δεκατρεις του Γιωργου Ζαμπετα αλλα δε μπορω να το βρω στο internet.

καλό,δεν το είχα ξανακούσει.:(:(:(

Last edited by a moderator:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
αν θυμαμαι καλα το Παρασκευη και 13 εχει να κανει με σταυροφορους, Ναιτες ιπποτες και κατι τετοιο....δεν ειμαι σιγουρος αλλα κατι τετοιο θυμαμαι...το ειχα διαβασει στο Da Vinci Code, αλλα φυσικα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει. Ηταν μια ημερομηνια που τους σκοτωσαν ολους ή κατι τετοιο και μετα καθιερωθηκε ως "κακη" μερα...

ως προληπτικος παντως, δεν θα επελεγα για ταξιδι τετοια μερα...
κ οταν παω καπου, το λεω σε οσο δυνατον λιγοτερους...πολλες φορες κιολας δεν τους λεω τον προορισμο μου...τα αφηνω καπως φλου...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
αν θυμαμαι καλα το Παρασκευη και 13 εχει να κανει με σταυροφορους, Ναιτες ιπποτες και κατι τετοιο....δεν ειμαι σιγουρος αλλα κατι τετοιο θυμαμαι...το ειχα διαβασει στο Da Vinci Code, αλλα φυσικα δεν ξερω κατα ποσο αληθευει. Ηταν μια ημερομηνια που τους σκοτωσαν ολους ή κατι τετοιο και μετα καθιερωθηκε ως "κακη" μερα...

ως προληπτικος παντως, δεν θα επελεγα για ταξιδι τετοια μερα...
κ οταν παω καπου, το λεω σε οσο δυνατον λιγοτερους...πολλες φορες κιολας δεν τους λεω τον προορισμο μου...τα αφηνω καπως φλου...
δε θα εμπιστευομουν τις πληροφοριες του Da Vinci Code καθως γραφει σαν να μοιαζουν αληθινα αλλα μη ξεχναμε ειναι μυθιστορημα.....και με τοσες μυθοπλασιες και κατι να ναι αληθινο αμφιβαλλεις τελικα.....:D

οσο για προληψεις αν τις πιστευεις σε κυνηγανε τελικα...οδηγεισαι απο μονος σου σε αρνητικη ψυχολογια...δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι δε πιστευουν στο ματιασμα δε ματιαζονται ποτε :bleh::bleh::bleh:

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
οσο για προληψεις αν τις πιστευεις σε κυνηγανε τελικα...οδηγεισαι απο μονος σου σε αρνητικη ψυχολογια...δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι δε πιστευουν στο ματιασμα δε ματιαζονται ποτε :bleh::bleh::bleh:
Συμφωνώ απόλυτα

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ειδικά για σένα, liz, oρίστε μερικές προλήψεις που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν (τιπ για την επόμενη επίσκεψή σου στην αγαπημένη σου Ιαπωνία!)

Στην Ιαπωνία, λοιπόν,

-αν πας σε κηδεία, πρέπει να ρίξεις πάνω σου αλάτι προτού μπεις στο σπίτι σου.
- δεν πρέπει να κοιμηθείς ποτέ με το κεφάλι στο Βορρά,
-δεν πρέπει να μπήγεις τα ξυλάκια σου κάθετα στο φαγητό σου, ιδιαίτερα στο ρύζι σου. Αυτό γίνεται μόνο στα μπολ με το ρύζι που προσφέρονται στους βωμούς ή στις κηδείες.
- Μην κόβεις ποτέ βράδυ τα νύχια των χεριών ή των ποδιών σου, και, τέλος,
-μην κάνεις το λάθος ποτέ και γράψεις το όνομα κάποιου με κόκκινο μελάνι...

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
χαχα!Δεν ήξερα καμιά. Είχα κάνει το τρίτο στις αρχές, όταν τα ξυλάκια κι εγώ είμασταν δυο άγνωστοι, αλλά μετά τα συνήθισα. Για το 2 δεν ξέρω...

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καθε φορα που ετοιμαζομαι για ταξιδι το μονο πραγμα που δεν θελω να γινει ειναι να με παρει ο πατερας μου να μου πει καλο ταξιδι........παντοτε οσες φορες με εχει παρει για να μου ευχηθει εχουν τυχει τα απιστευτα και καθε φορα προετοιμαζω οποιον ειναι μαζι μου για την ταλαιπωρια!!!!!
απιστευτο!!!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
καθε φορα που ετοιμαζομαι για ταξιδι το μονο πραγμα που δεν θελω να γινει ειναι να με παρει ο πατερας μου να μου πει καλο ταξιδι........παντοτε οσες φορες με εχει παρει για να μου ευχηθει εχουν τυχει τα απιστευτα και καθε φορα προετοιμαζω οποιον ειναι μαζι μου για την ταλαιπωρια!!!!!
απιστευτο!!!!

Δε μας είπες από την αρχή ότι είσαι κόρη του Μητσοτάκη!! :D

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Εγώ πάλι όταν φεύγω για ταξίδι δεν θέλω να δώ στο δρόμο παπά!!!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χαχαχαχ ναι αννυ!
θα μπορουσες να το ελεγες και ετσι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ