• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδια ζωής!

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Γειά σας, είμαι η Ελένη και χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας. Ελπίζω να με βοηθήσετε σε προορισμούς στην Ευρώπη και σε άλλες Ηπείρους. Παντρεύομαι τον Ιούνιο και θέλω να κανονίσω ένα ταξίδι σε άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες και όχι τα γνωστά (Μαλδίβες, Μπαλί...). Ελπίζω να τα καταφέρω!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλώς ήρθες hellenic!!!!!
επιτέλους και μιά΄μέλλουσα νύφη που τρέφει μεγαλύτερα όνειρα απο το να παει γαμήλιο στον μαυρίκιο,μαλδίβες,ντουμπάγια ,και μπλά μπλά.......
σιγούρεψε εσύ τον γαμπρό και θα σου ετοιμάσομε οτι θέλεις !!!! προσοχή γιατί ειμαστε σε οικονομική κρίση...και ο γαμπροί θα γίνουν δυσεύρετοι!!!!!

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
μα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι 7, 10 μέρες θα είμαι σε μια παραλία και θα κάθομαι. και μετά? Τίποτα άλλο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο γαμπρός έτοιμος, η νύφη έτοιμη, το ταξίδι ψάχνεται..

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλως ήρθες και να ζήσετε.

Το Μπαλί πάντως είναι ταξίδι με πολλές πολιτιστικές προεκτάσεις, μη σου πω κυρίως πολιτιστικό και δευτερευόντως παραθεριστικό. Το λέω διότι ο Ιούνιος είναι και εξαιρετικός μήνας για εκεί.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
συμφωνώ και εγώ για Μπαλί ,και όπως ειδες helen δεν το συμπεριέλαβα στο ψυχοχάρτι παραπάνω.προσωπικά στο μπαλί δεν έκανα ποτέ μπάνιο,είχα πολυ πιο σπουδαία να δώ και να κάνω!!

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Κάτι θα ξέρετε παραπάνω από εμένα. Πάντως θέλω να ταξιδέψω σε μέρος που έχει να σου προσφέρει κάτι. Ήθη, έθιμα, παραδόσεις και όχι τα κλισέ, κάθομαι κάτω από τον ήλιο και τέλος. Σκέφτομαι για Νεπάλ, Θιβέτ. Ελπίζω να δω και τον Ρίτσαρντ Γκιρ εκεί!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Κάτι θα ξέρετε παραπάνω από εμένα. Πάντως θέλω να ταξιδέψω σε μέρος που έχει να σου προσφέρει κάτι. Ήθη, έθιμα, παραδόσεις και όχι τα κλισέ, κάθομαι κάτω από τον ήλιο και τέλος. Σκέφτομαι για Νεπάλ, Θιβέτ. Ελπίζω να δω και τον Ρίτσαρντ Γκιρ εκεί!!
Nepal!!!!όνειρο!!! πήγαινε εκεί! θα τρελαθείς !! άσε που ο έγγαμος βίος σου θα αρχίσει με γιν -γιαν -γιον -και καρμικά μελωδικά ντόγκ...
η κατμαντού ειναι μιά κούκλα!!όσες φορές κι άν πας πάλι θές ...
μελέτησε το παρε ιδέες και οτι ξέρομε θα βοηθήσομε !!:p

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ηelen πολυ προτοτυπο για ταξιδι του μελιτος.

Θα εχεται και τις ευλογιες του Δαλαι Λαμα.

varioAthens

Member
Εγώ θα γίνω γραφική αν για μία ακόμη φορά πω πόσο μαγευτικός είναι ο Άγιος Δομήνικος???:)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγώ θα γίνω γραφική αν για μία ακόμη φορά πω πόσο μαγευτικός είναι ο Άγιος Δομήνικος???:)
vario oπωσδήποτε όχι ...θέλω κάποτε να παω στον άγιο θεοτοκόπουλο...
και όχι μόνο γραφική δεν γίνεσαι αλλα πρέπει να μας ξεκολάτε μερικούς μερικούς !!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα