• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδια ζωής!

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Αν είναι τόσο ωραία στον Αγιο Δομήνικο, τότε σκέφτομαι να αλλάξω πορεία και να πάω προς τα εκεί. Φαντάζομαι έναν επίγειο παράδεισο!

marcob

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Εγω νομίζω οτι το ιδανικό είναι να κάνεις μόνη σου το σχεδιασμό και ή δυνατόν να κάνεις το γύρο του κόσμου. πάντως το ταξίδι του μέλιτος μου έτσι το φαντάζομαι. όλα τα υπόλοιπα και στο τέλος τα κλασσικά. παραλία, κοκταίηλ και ξεκούραση. βέβαια πρέπει να έχεις χρόνο και χρήμα. Για διάφορα προγραμματα για γυρο του κοσμου έχουν συζητησει εδω κατα καιρους και νομιζω αν ρωτησεις μπορουν να σε βοηθησουν.οπως και να έχει ευχομαι η ώρα η καλή.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Προτεινω χερσονησο Γιουκαταν , Μεξικο και Γουατεμαλα. Οσα μνημεια αρχαιων πολιτισμων αντεχεις , αρχαιες πολεις κρυμενες στη ζουγκλα, συν αφθονες επιλογες απο υπεροχες παραλιες για ρομαντικα ηλιοβασιλεματα.

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Πρέπει να είναι πολύ όμορφα και μυστηριακά, αλλά νομίζω ότι από θέμα οικονομικών πρέπει να είναι λίγο τσιμπημένα αυτά τα μέρη για να πας.

Traveller

Member
Σκέφτομαι για Νεπάλ, Θιβέτ. Ελπίζω να δω και τον Ρίτσαρντ Γκιρ εκεί!!
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά απότι κατάλαβα το budget σου δεν είναι απεριόριστο... αν αυτό ισχύει καλο θα ήταν να ξεχάσεις το Νεπάλ και πολύ περισσότερο το Θιβέτ... Οι τιμές των αεροπορικών εκτοξεύονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες...

Μεξικό και ειδικότερα Γουατεμάλα το δικό μας καλοκαίρι είναι οι χειρότεροι μήνες για να τα επισκευθείς...

Κίνα εκεί που θα σε πάνε είναι χάλια συν το ότι η εποχή δεν είναι η κατάλληλη... πολύ ζέστη...

Το Bali όπως σοφά είπε ο Γιώργος είναι μια καλή επιλογή για να συνδιάσεις τον πολιτιστικό τουρισμό με το ρηλάξ... Είναι και η εποχή του ο Ιούλιος με τον Αύγουστο... αν θελήσεις κάτι εξωτικό για μονόδρομο το βλέπω...

Αν θέλεις την γνώμη μου... η παντοτινή Ευρώπη σε περιμένει... Ιταλία + Γαλλία ότι καλύτερο για έναν μήνα του μέλιτος... και ασφαλώς μόνοι σας...

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Απεριόριστο δεν είναι το budget αλλά μπορούμε να διαθέσουμε κάποια χρήματα για να πάμε σε ένα μέρος που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Για Κίνα που σκέφτομαι είναι μέσα στον προυπολογισμό μας αλλά μου λες για ζέστη,πρόπερσι Αύγουστο ήμουν Αίγυπτο. Πιο πολύ ζέστη και από Αίγυπτο? Τώρα για Ευρώπη, δεν έχω πρόβλήμα αρκεί να βρω μέρος. Σκέφτομαι Σκωτία, Γαλλική ριβιέρα, Κανάρια νησιά... δεν ξέρω, το σκέφτομαι και βέβαια περιμένω για να δω τα πακέτα τιμών για όλα αυτά τα μέρη, και τι με συμφέρει

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ιταλία & Γαλλία οι ομορφότερες χώρες του κόσμου! καλή παρέα να έχεις και όλα τα άλλα είναι δεδομένα, καταπληκτικά μουσεία(louvre,uffizi,μουσεία βατικανο), φαγητό για όλα τα γούστα,καλό κρασί ,παραλίες.μοναδικές στον κόσμο πόλεις( Βενετία,Βατικανό κ.α.) οι κορυφαίοι καλλιτέχνες του κόσμου(davinci,bernini κ.α.), μαγευτικά τοπία (τοσκάνη) ανεπανάληπτες εκκλησίες (αγ.πέτρου,αγ.μάρκου,santa maria del fiore, monmarte, παναγία των παρισίων).Η αιώνια Ρώμη, η ρομάντική φλωρεντία, η υδάτινη βενετία,πίζα,σιένα,σαν τζιμινιάνο, το μοναδικής χλίδας μονακό, η κυανή ακτή, η γαλλοιταλική ριβιέρα και η ομορφότερη πόλη στον κόσμο... σε περιμένουν! κι όλα αυτά 5 τσιγάρα πτήση ή μία κούτα τσιγάρα με πλοίο που θα λεγαν και 2 γνωστοί μου!

taxidaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
:surf1:Πριν 4,5 χρόνια που παντρεύτηκα, επιλέξαμε τον γύρο της Ευρώπης με αυτοκίνητο. Ξεκινήσαμε από Πάτρα - Ιταλία κατόπιν Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία:paris05:, Ισπανία:spain01:, Πορτογαλία και πάλι πίσω. Είδαμε απίστευτα μέρη και φυσικά μας έχει μείνει αξέχαστο. Κάναμε 10.000 χλμ. μέσα σε 5 εβδομάδες. οι 2 εβδομάδες ήταν στους δρόμους και οι υπόλοιπες 3 στην Πορτογαλία για windsurf.
Προγραμματισμός μηδέν από πλευράς μας, αλλά κι αυτό είχε τη γοητεία του. Οικονομικά σαφώς πιο συμφέρον αν ζυγίσεις το κόστος με τα μέρη που βλέπεις.;)
Φυσικά θα πρέπει να ξέρεις 100% τον σύντροφό σου, γιατί υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στους ξένους δρόμους να σφαχτείτε :bleh:...Εμείς ευτυχώς το αποφύγαμε και σκοπεύουμε αν όχι φέτος το καλοκαίρι, τουλάχιστον του χρόνου να το επαναλάβουμε με νέους προορισμούς.:cool:
Το προτείνω και σε εσένα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αν θες να ξεφύγεις από την "τουριστρίλα" που χαρακτηρίζει τα γαμήλια ταξίδια.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
οι προτασεις που εγιναν για γαμηλιο ταξιδι πολλες και ενδιαφερουσες.θα προτεινω οχι την κινα , με προβαδισμα το μπαλι που συνδιαζει τουρισμο και διακοπες και την ανδαλουσια για κατι κοντινο.< σεβιλλη-κορντοβα-γραναδα> αλλα πολυ ζεστη.. .ενημερωτικα εγω πριν 19 χρονια γαμηλιο ταξιδι πηγα στην ταυλανδη,< μπανκοκ-παταγια > -σινγκαπουρη.

HELEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
πολύ όμορφα μέρη όλα αυτά αλλά στην Ευρώπη εγώ έχω ταξιδέψει και δεν θέλω να ξαναπάω. Θέλω να δω καινούργια μέρη και βέβαια να περάσουμε ξεκούραστα. Δεν μπορώ να σκεφτώ να κάνουμε τον γύρο της Ευρώπης με αυτοκίνητο, αν οδηγούσε άλλος μάλλον, τώρα να οδηγήσουμε εμείς, καλύτερα με το αεροπλανάκι για να είμαστε χαλαρά.

Traveller

Member
Θα σε χάλαγε δηλαδή να πας 10 μέρες για honeymoon ρηλάξ στις λίμνες της Β.Ιταλίας στην costiera Amalfitana, την Τοσκάνη , την Κυανή Ακτή, την Δυτική Γαλλία, την Προβηγκία και καμμιά δεκαριά άλλους πρωτοκλασάτους Ευρωπαικούς προορισμούς...

Τώρα θα μου πεις είναι πιο ακριβά από την Ταυλάνδη ή το Μπαλί αλλά τι να κάνουμε τα καλά είναι και ακριβά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα