Τανζανία Τανζανία; Γραφείο;

Tassosap

New Member
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι πολύ φρέσκος και θέλω βοήθεια....
Αποφάσισα να κάνω επιτέλους κάποια ταξίδια που τα ονειρεύομαι χρόνια.
Ξεκινάω με Αφρική. Θέλω να δω φύση, ζώα, πολιτισμό, τρόπο ζωής. Ξέρω ότι για κάποιους ακούγονται πολύ απλοϊκά,αλλά όπως είπα είναι η αρχή... Το θέμα είναι ότι μπερδεύονται και με τα γραφεία. Έχω βρει δύο υποψήφια για αυτό το ταξίδι (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα αναφέρω). Δύο ερωτήσεις λοιπόν:
1. Πώς διαλέγω γραφείο; Με ποια κριτήρια;
2. Είναι όντως ενδιαφέρον προορισμός η Τανζανία για αυτό που θέλω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επόμενο Ταξίδι
Παταγονία-Γη του πυρός.
Καλημέρα,

Το ταξίδι αυτό δεν το κάνουν πολλά ταξιδιωτικά γραφεία, δύο-τρια (τα μεγάλα), οπου κάνουν το ίδιο πρόγραμμα, οπότε το μόνο κριτήριο είναι η τιμή, που πάνω κάτω ίδια είναι. Συνήθως το Τανζανία-Ζανζιβάρι γίνεται το καλοκαίρι, οπου έχουμε την μεγάλη μετανάστευση των ζώων. Γι αυτό που θες, ναι είναι μια πάρα πολύ καλή αρχη για Αφρική. Αλλίως μετά κοιτάς για Κένυα ή Ουγκάντα ( Εγω προσωπικά έχω πάει μόνο Ουγκάντα και θέλω πάρα πολύ να πάω Τανζανία κάποια στιγμή- Η Αφρική και τα σαφάρι είναι εμπειρία ζωής ).

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι πολύ φρέσκος και θέλω βοήθεια....
Αποφάσισα να κάνω επιτέλους κάποια ταξίδια που τα ονειρεύομαι χρόνια.
Ξεκινάω με Αφρική. Θέλω να δω φύση, ζώα, πολιτισμό, τρόπο ζωής. Ξέρω ότι για κάποιους ακούγονται πολύ απλοϊκά,αλλά όπως είπα είναι η αρχή... Το θέμα είναι ότι μπερδεύονται και με τα γραφεία. Έχω βρει δύο υποψήφια για αυτό το ταξίδι (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα αναφέρω). Δύο ερωτήσεις λοιπόν:
1. Πώς διαλέγω γραφείο; Με ποια κριτήρια;
2. Είναι όντως ενδιαφέρον προορισμός η Τανζανία για αυτό που θέλω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σκέφτηκες την πιθανότητα να κλείσεις τ αεροπορικά μόνος σου και να χρησιμοποιήσεις τοπικό γραφείο εκεί; Αυτό κάνουμε πάρα πολλοί εδώ μέσα για να μειώσουμε το κόστος και να αναβαθμίσουμε την εμπειρία, αφού οι ντόπιοι γνωρίζουν καλύτερα.
Ειδάλλως τα πακέτα από Ελλάδα είναι πανομοιότυπα και προσφέρουν συγκεκριμένα πράγματα που συγκινούν τους περισσότερους τουρίστες.

Tassosap

New Member
Καλημέρα,

Το ταξίδι αυτό δεν το κάνουν πολλά ταξιδιωτικά γραφεία, δύο-τρια (τα μεγάλα), οπου κάνουν το ίδιο πρόγραμμα, οπότε το μόνο κριτήριο είναι η τιμή, που πάνω κάτω ίδια είναι. Συνήθως το Τανζανία-Ζανζιβάρι γίνεται το καλοκαίρι, οπου έχουμε την μεγάλη μετανάστευση των ζώων. Γι αυτό που θες, ναι είναι μια πάρα πολύ καλή αρχη για Αφρική. Αλλίως μετά κοιτάς για Κένυα ή Ουγκάντα ( Εγω προσωπικά έχω πάει μόνο Ουγκάντα και θέλω πάρα πολύ να πάω Τανζανία κάποια στιγμή- Η Αφρική και τα σαφάρι είναι εμπειρία ζωής ).
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Άρα, πιστεύεις ότι ένα τέτοιο ταξίδι είναι καλύτερα να γίνει καλοκαίρι;
Το πρόβλημα είναι πως τα κενά μου είναι συνήθως τον Αύγουστο και είχα την εντύπωση πως δεν είναι καλή εποχή για Αφρική

Last edited:

Tassosap

New Member
Σκέφτηκες την πιθανότητα να κλείσεις τ αεροπορικά μόνος σου και να χρησιμοποιήσεις τοπικό γραφείο εκεί; Αυτό κάνουμε πάρα πολλοί εδώ μέσα για να μειώσουμε το κόστος και να αναβαθμίσουμε την εμπειρία, αφού οι ντόπιοι γνωρίζουν καλύτερα.
Ειδάλλως τα πακέτα από Ελλάδα είναι πανομοιότυπα και προσφέρουν συγκεκριμένα πράγματα που συγκινούν τους περισσότερους τουρίστες.
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Το σκέφτηκα ναι. Αλλά φοβάμαι πως, αφού δεν έχω καθόλου εμπειρία, μπορεί να έχω αρκετά απρόοπτα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom