Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ο πρώτος λόγος και ο τρίτος είναι δύο λόγοι για τους οποίους δεν ξεκινώ ποτέ ένα ταξίδιΦΑΓΗΤΟ, ντόπιοι, παραλίες.
Όταν πάω σε μία χώρα, ναι, θα επιδιώξω να δοκιμάσω τη τοπική κουζίνα, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν επέλεξα προορισμό μόνο και μόνο για το φαγητό του. Άλλα πράγματα με εξιτάρουν εμένα....
Οι παραλίες, επίσης, είναι ένας λόγος για τον οποίο δεν θα διάλεγα έναν προορισμό. Μπορεί, αν βρεθώ σε ωραία παραλία, να κολυμπισω, να την θαυμάσω σαν φύση (είναι η μόνη οπτική γωνία που θα με συγκινουσε), αλλά οι προορισμοί που έχουν ως κύριο αξιοθέατο τις παραλίες ειναι τελευταίοι στη λίστα μου....απλά δεν με ενθουσιάζουν, βαριέμαι, όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό. Όπως είπες και εσύ γούστα είναι αυτά....
Το δεύτερο για τους ντόπιους, οκ. Πάντα παρατηρώ τον ντόπιο πληθυσμό και επιδιώκω να μιλώ μαζί τους, όσο αυτό είναι δυνατό.
Ένας ακόμη λόγος που δεν με συγκινεί η Ταϊλάνδη είναι ο σεξοτουρισμος και έχω ακούσει πολλά άσχημα τα οποία με "χαλάνε" πολύ....Δυστυχως, τη Ταϊλάνδη την έχω στο μυαλό μου σαν Ταιλανδεζικο φαγητό, παιδική πορνεια και παραλίες, οπότε είναι μία χώρα που δεν με τραβάει καθόλου....
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι αν ασχοληθώ με τη χώρα ως ταξιδιωτικό προορισμό, θα βρω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δω και να κάνω και πάλι στο τέλος θα φτιάχνω προγράμματα που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορώ να υλοποιήσω . Αλλά μέχρι να φτάσω στο σημείο να ασχοληθώ με τη χώρα, άστα και βραστα...υπάρχουν πολλοί άλλοι προορισμοί στην Ασία που βρίσκονται σε πολύ μεγαλύτερη προτεραιότητα από ότι η Ταϊλάνδη....