mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Εγώ παίζω όλα τα -σταν στα δάχτυλα! Εσύ να στρωθείς να διαβάσεις!
Ναι, καλά Έρση, συνέχισε τον χαβαλέ εκεί στα πίσω θρανία κι άμα πάρεις ποτέ στανο-πτυχιο εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη.Σπασίκλα! Δε θα με βοηθήσεις καθόλου;
Μπράβο Έρση! Είμαι περήφανη για σένα και τη δημιουργική συμμετοχή σου στη διάδοση της θεικης Ruhmana. Μήπως να αναλάμβανες και τη μετάφρασή της στα ελληνικά; Γιατί να μην ζήσουν δηλαδή και τα δικά μας νιάτα σκηνές όπως αυτήν;Θα μας το δώσει σε CD η κυρία...
Στο μεταξύ βολέψου με αυτό το site στο ιντερνετ: R U H N A M A
Dorotija, πολύ φοβάμαι ότι ο "μυστήριος τρόπος" πλουτισμού δεν είναι άλλος απ' αυτόν που όλοι λίγοι πολύ υποψιαζόμαστε, και που επαναλήφτηκε περίπου πανομοιότυπος σε όλη την πρώην σοβιετία ακριβώς μετά την κατάρρευση.Όταν δηλαδή η κρατική ιδιοκτησία μετατράπηκε σε ιδιωτική και πέρασε, με διαδικασίες εξπρές, στα χέρια της γραφειοκρατικής ελίτ που έτσι κι αλλιώς την νεμόταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και κατά την περίοδο του λεγόμενου "υπαρκτού".Spasibo bolshoe για το εξαιρετικό κείμενο και από μένα. Στα μάτια μου οι Ουζμπέκοι (οι ελάχιστοι που ξέρω) είναι ένα περίεργο κράμα. Θυμίζουν κάτι από Ρώσους, κάτι από.. Κινέζους, κάτι από κάτι άλλο απροσδιόριστο.. Στον αντίποδα, μάλλον, όσων γνωρίσατε, οι δικοί μου εδώ είναι, μετριοπαθώς μιλώντας, αρκετά ευκατάστατοι (κυριολεκτικώς ζάπλουτοι) και με έναν μυστήριο τρόπο όλοι βγήκαν ακόμα πιο πλούσιοι μετά το '90..
Λοιπόν, περιμενω τη συνέχεια με αμείωτο ενδιαφέρον μιας που δεν προβλέπεται να πατήσω τα χώματα της Τασκένδης στο κοντινό μέλλον (παρά τις προσκλήσεις και τα σπίτια ανοιχτά να με φιλοξενήσουν)