ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

Με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε το τριήμερο των εκλογών (2,3,4/10) να πάμε εκδρομή στην Ξάνθη!!!Λογω περιορισμένων οικονομικών έχετε να μας προτείνετε αξιοπρεπές κατάλυμμα μέσα στην παλειά πόλη?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

amsterdam

Member
Με τη γυναίκα μου αποφασίσαμε το τριήμερο των εκλογών (2,3,4/10) να πάμε εκδρομή στην Ξάνθη!!!Λογω περιορισμένων οικονομικών έχετε να μας προτείνετε αξιοπρεπές κατάλυμμα μέσα στην παλειά πόλη?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φιλε μου δυστυχώς ή μάλλον ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει κανένα κατάλυμα μέσα στην παλιά πόλη.Το κοντινότερο και ακριβούτσικο είναι το πρώην ΞΕΝΙΑ,ανακαινισμένο πριν 2-3 χρόνια,ELISSO HOTEL πλέον.Ότι άλλο χρειαστείς για Ξάνθη,ρώτησέ με.;);)

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Χαίρομαι που οι εκλογές σε αφήνουν ασυγκίνητο...Πέρυσι, τέλος Αυγούστου, που είχα πάει Θράκη, έμεινα στην Ξάνθη στο Hotel Xanthipion. Δεν είναι στην παλιά πόλη, όπου θα έχεις πρόβλημα με το πάρκιγκ, αλλά βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία με το ρολόϊ και από κει σε 5 λεπτά είσαι στην παλιά πόλη. Πρόκειται για επαρχιακή πόλη και οι αποστάσεις δεν είναι τρομερές.Το δίκλινο το χρέωνε 50 Ε χωρίς πρωϊνό. Έχει και ένα μικρό χώρο για πάρκιγκ. Οδός 28ης Οκτωβρίου 212, τηλ. 25410/77061-65.Αν κλείσεις εκεί, ζήτησε δωμάτιο στην πίσω πλευρά για να έχετε ησυχία, διότι βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο.Να κάνετε εκδρομές στην ύπαιθρο, αυτή την εποχή η φύση θα έχει φορέσει το κιτρινοκόκκινο φόρεμά της...:p:p

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
έμεινα στην Ξάνθη στο Hotel Xanthipion.

τι μου θυμισες βρε gyristroula.....
εμεινα εκει το καλοκαιρι του 1992 για 20 μέρες περιπου...μεχρι να αδειασει το σπιτι που ειχα νοικιασει...
εχω ζησει συνολικα 3 χρονια εκει ....η τελευταία ηταν το 2004-2005..
θα περασεις πολυ ωραια στην εκδρομή σου...
να πας στα στενα του νεστου, στην σταυρουπολη..να ανεβεις μεχρι τον εχινο...να φας στο πηλιμα..να περπατησεις μεσα στην παλια πόλη και να γευτεις τους μεζεδες στα ταβερνακια...να κατσεις στο "καφε και σοκολατα" ο παλιος φουρνος που εγινε καφέ....θα θυμηθω και άλλα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom