• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Υεμένη ΤΟ νησί (by hydronetta & babaduma)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κεφ.2˚: Μ’ αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας

Σαν το σκουλήκι γυρνούσα στο κρεβάτι όλο το βράδυ. Πού ύπνος! Έπρεπε να σκεφτώ, να σκεφτώ, να σκεφτώ, να βρω τον κατάλληλο τρόπο, να το φέρω μαλακά, δια της πλαγίας, να πετύχω την κατάλληλη στιγμή, το σωστό timing που λέμε ελληνικά, νά’χει κοιμηθεί καλά, νά’χει πετύχει κανένα καλό deal, να σκέφτεται κάποιο δικό του ταξίδι (το αφεντικό, ντε), να είμαι τυχερός και ν’ απουσιάζει κάποιες απ’ τις μέρες που θέλω εγώ ώστε να μη με ψάχνει συνεχώς, να… να… Θεέ μου, το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει!

Δυό μέρες πήγαν άπρακτες. Μούρες μέχρι κάτω ο big boss, πού να γίνει κουβέντα για άδεια… Την τρίτη μέρα σα να φάνηκε λίγο φως: Εισπράξεις από κάτι χρωστούμενα από καιρό. Δεν έχασα την ευκαιρία (ήταν κι ο χρόνος που πίεζε ασφυκτικά για τα διαδικαστικά, πού να περιμένεις…). Είχα ετοιμάζει τις γραμμές αμύνης: 14 μέρες (εργάσιμες - το πραγματικό υπόλοιπο) – 10 (αξιοπρεπής συμβιβασμός) – 5 (απ’ τ’ ολότελα…).

Η κρούση έγινε, δε μού’ρθε κανένα τηλέφωνο στο κεφάλι (καλό σημάδι), συμφωνία ότι πρέπει να κλείσει το θέμα με την άδεια εντός του έτους (δεύτερο καλό σημάδι) αλλά… αλλά θα το βλέπαμε από Δευτέρα γιατί τώρα δεν είχε χρόνο (κακό σημάδι, αλλά τι άλλο μπορούσα να κάνω απ’ το να τρώω τα νύχια μου μέχρι τότε; )…

Μαύρο Σ/Κ που, ωστόσο, δεν το άφησα ανεκμετάλλευτο, πέρασα ψάχνοντας εισιτήρια, τιμές, πληροφορίες, ό,τι μπορούσα για νά’μαι έτοιμος όσο το δυνατόν εφόσον η κατάληξη ήταν η επιθυμητή. Ήταν και τα γενέθλια του ‘Travelstories’ το άλλο Σ/Κ κι έπρεπε να ενεργήσω αστραπιαία (βίζες, κρατήσεις – βλέπε επόμενο κεφάλαιο).
Δευτέρα. Πίεση 16. Αναμονή για ξεμονάχιασμα. Επιτέλους! Χαρτί και μολύβι ο καθένας ξεχωριστά, αθροίσεις, 7 εκείνος, 14 εγώ. Ξανά υπολογισμοί. Α, ρε Hydronetta φυτίλια που βάζεις κι ανάβεις…
Δεύτερος γύρος – τελικός. Συμφωνία στο νούμερο: 12! (Θρίαμβος των δημοκρατικών δυνάμεων)!

- «Πότε θα φύγεις;»
- «Εεε, δεν ξέρω ακόμη, δεν έχουμε κλείσει εισιτήρια, περίμενα το ΟΚ, τελευταία βδομάδα του Νοέμβρη λέμε…»
- «Πόσες μέρες θα πάτε;»
- «Εεε, δεν ξέρω ακόμη, να δούμε τις πτήσεις πότε ταιριάζει, καναδυό (; ) βδομάδες…, ε;»
- «Τι δυό βδομάδες, πάρ’τες όλες τις μέρες μαζί να τελειώνουμε. Δε θέλεις;»
- «Εεε, θέλω, πώς δε θέλω, αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο γραφείο…»
- «Αν τελειώσεις αυτό, κι εκείνο, και τ’άλλο μέχρι να φύγεις, ΟΚ. Εννοείται ότι αν χρειαστεί θα δουλέψεις παραπάνω…»
- «Εννοείται…»

Η πρώτη μάχη είχε κερδηθεί. Η μάχη με το χρόνο μόλις άρχιζε…

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και παρα κατω... παρα κατω; Αντε παλικαρια με το τσιγκελι τα λετε! Ενταξει αντιλαμβανομαι babaduma οτι θα πρεπει να μας μεταδωσεις λιγη απο την αγωνια και την ανυπομονησια που θα ενιωθες ολες αυτες τις ημερες, αλλα δειξτε και λιγο ελεος: δε μας ερχονται καθημερινα ταξιδιωτες απο εκεινα τα μερη! Ανυπομονουμε! (και ξενυχτουμε!)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και πάλι καλά να λες: Σχεδόν 6 ώρες πάλευα να επαναφέρω τη χαμένη σύνδεση με το ιντερνετ (αν περίμενα απ' την τεχνική υποστήριξη, καλή Δευτέρα θα πιάναμε και να δούμε...) για να ανεβάσω αυτό που ανέβασα. Το 3ο κεφάλαιο από βδομάδα γιατί αύριο δε θα μπορέσω λόγω υποχρεώσεων. Την κατανόησή σας pleaseee... :xmas_smile:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τελεια ιστορία..να γράψετε κατι κ για τα αεροπορικά..:xmas_wink:
(τι σημαίνει μυκτηρισμός ?)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
άντε βρε ψυχοβγάλτες!!!!!!!! (η αρχή δείχνει οτι η συνέχεια θα είναι καταπληκτηκή).
τί άλλο όμως μπορούμε να κανουμε εκτός απο υπομονή.
ευχαριστώ εκ των προτέρω.

beba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νικήσιανη
Ταξίδι-Όνειρο
Σαμοθράκη,Ανταρκτική
Και πάλι καλά να λες: Σχεδόν 6 ώρες πάλευα να επαναφέρω τη χαμένη σύνδεση με το ιντερνετ (αν περίμενα απ' την τεχνική υποστήριξη, καλή Δευτέρα θα πιάναμε και να δούμε...) για να ανεβάσω αυτό που ανέβασα. Το 3ο κεφάλαιο από βδομάδα γιατί αύριο δε θα μπορέσω λόγω υποχρεώσεων. Την κατανόησή σας pleaseee... :xmas_smile:
Έχωμε καταννόηση αλλά και σεις μην το παρακάνετε. Θέλωμε κι άλλο.:xmas_confused:

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια από άλλο ένα ζευγάρι συγγραφεών του φόρουμ.
Οι Ρέπας - Παπαθανασίου άνοιξαν το δρόμο. Έβγαλα ιατρική εγκυκλοπαίδεια για να καταλάβω τι εννοεί ο συγγραφέας. Τη συνέχεια το ταχύτερο δυνατό.....:xmas_lol:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
τελεια ιστορία..να γράψετε κατι κ για τα αεροπορικά..:xmas_wink:
(τι σημαίνει μυκτηρισμός ?)
Τα αεροπορικά (δια του λάτρεις) έρχονται στο αμέσως επόμενο δια χειρός babaduma :xmas_lol:
Μυκτηρισμός, από το μυκτηρίζω που σημαίνει κατακρίνω κάποιον περιγελώντας τον (κοινώς τον κράζω).

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Στοιχεία για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες έκδοσης βίζας (για Υεμένη και Ερυθραία) καθώς επίσης και για τις πτήσεις και τα κόστη θα δοθούν στη επόμενο κεφάλαιο. Για κάποιους η πτήση δεν αποτελεί μέρος του ταξιδιού, όμως, πιστέψτε με, οι συγκεκριμένες τα είχαν όλα: Ευχάριστες εκπλήξεις, στοιχεία θρίλερ, γέλιο αλλά και ... παρενέργειες. :xmas_mrgreen:

Soctama

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Τζαμάικα
Νομίζω πως εδώ θα έχουμε μια τρελή ιστορία και μια μεγάλη περιπέτεια.. Γιατι το να πας σε ένα τέτοιο νησί περιπέτεια είναι!!!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
και εγω στο funclub .....
περιμενω συνεχεια .....

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Εδώ κι εγώ και περιμένω! Άντε, ακόμα Ελλάδα είμαστε, πότε φεύγουμε; :xmas_rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom